Yndlingsaversioner
V/Lars Bukdahl, journalist, litteraturanmelder
Lars Bukdahl, ikke altid lige venlig anmelder på Weekendavisen, fortæller om, hvad dårlig litteratur er for en lumsk og ondsindet størrelse i dag, med og uden kriminal- foran, og hiver kendte og ukendte, aktuelle og eksemplariske dødssejlere op af sin ulykkespose. Kom og hør en foredragsholder, der virkelig kender sin litteratur, og som med udgangspunkt i helt specifikke værker og mere generelle tendenser sætter gang i debatten om hvad god og dårlig litteratur er.
MENU PRIS: foredrag samt menu (incl. kaffe ad libitum): kr. 225,-/Studerende 200,-. Menu fra kl. 17.45-19. Ønskes der menu, skal den forudbestilles. Ved tilmeldingen til menu bedes du skrive i notatfeltet om der ønskes kød, fisk eller vegetar-menu. Du skal ikke betale med dankort, men bede om et girokort eller et indbetalingskort via e-mail. Gør du dette retter vi prisen og sender et girokort på det rigtige beløb.
Menu
Vegetar: Broccoli terrin med valnødder og ost serveres med salat og brød
Fisk: Bagt hellefisk med sauteret savojkål og lun bulgur salat
Kød: Stegt kyllingebryst med sauteret savojkål og lun bulgursalat
Afholdes: tir d. 08-03-11 kl. 19:30 | Foredragsholder: Lars Bukdahl Sted: Restaurant Gyngen Pris: 115,00 |
Kom ud i Aarhus bagefter og drik øl og fortæl mere om dine aversioner til os, der ikke lige var nede med sauteret savojkål i aften.
SvarSletSmagte maden godt?
SvarSletOg hvad hev du op af posen? Egholm? Grøndahl?
Maden var fin, og det er ikke mig, men ulykkens gudinder blandt publikum, der hiver bøger op af poserNE, og aftenens resultat var (i den rækkefølge) og nærmest som bestilt (heldigvis ingen kvinder på deres internationale kampdag):
SvarSletIb Michael
Søren Ulrik Thomsen
Jakob Ejersbo
Peter Høeg
Wait a minute (med tilbagevirkende kraft): Journalist!? Jeg er sgu ikke journalist! Det tjener jeg for lidt og ved for meget (om 1 ting) til.
SvarSlet