lørdag den 14. januar 2012

Julemanden, tillykke

Personlige egenskaber af den sympatiske karakter, som præger julemanden, betyder naturligvis en del for os, hans gavemodtagere. Det ville være sørgeligt og ubehageligt, hvis Julemanden ikke var sympatisk, selv om det ikke ville gøre nogen forskel på hans betydning. Men vi har været heldige! Vores julemand er er nysgerrig efter alting og derfor vidende om meget; han er interesseret i andre mennesker og derfor klog på mangt. Og frem for alt forstår julemanden meget præcist, hvad han er./ Position er nok et forkert ord, ligesom rolle er det gale ord for dét, julemanden er. Funktion er vel bedre, måske, men måske snarere figur.

- fra leder i Weekendavisen denne fredag

1 kommentar:

  1. http://sfmedier.dk/den-sorte-julemand-og-kidd-i-familie-med-hinanden-sortefartv/

    "Sorte Får TV var ude at fange julemanden. Men ikke hvilken som helst julemand. Vi er trods alt fra Sorte Får Medier, så vi var ude efter at finde den sorte julemand. Der er mange der altid siger at perkere laver knæk juleaften – så vi vidste cirka hvor vi skulle kigge henne.

    På Nørrebro fandt vi ham så. Den Sorte Julemand. Til hverdag er han også kendt som Kid Kishore eller DJ Hvad. Han er en legende i musikverdenen, og har en finger med i spillet på alle niveauer. Vi ville gerne have spurgt ham om en masse, men nåede kun at tale om Albertslund Terrorkorps og da de hackede sig ind på Soundvenue, om Syg Nok, Trentemøller, Cheff Records og hans søskendeforhold til Kidd – og om hvad musik egentlig er. Er musik f.eks. også når man laver organiseret rav?

    Du kan se interviewet her – men vi advarer – der er Swag Overload på denne video – og du vil muligvis ikke kunne forstå alting"

    SvarSlet