mandag den 12. maj 2014

En saltomortale ud af kolbøttefabrikken

- jeg citerede en af Bjørn Rasmussens Facebook-opdateringer i min Blæksprutte i fredags, her er den seneste, den gør glad:

syrenen blomstrer (jeg blev udskrevet i dag) skrevet med rødt skrevet med aubergine det er en lang hals af vemod af tudsevemod? nej ja. så skinner den bold af hønseskind appolon lavede apolon jeg? savner allerede kioskens røgede mandler og jenka/shake (at tage to tre fire i samme mundfuld, så grådig et styrt af spyt) og beklemte hostende hakkende claus og grønlænderen med sårene forklaring føler bare rolig? gøgen (jeg en tåbe) kukker læser agterudsejlet hun strikker en sutsko først små lapper så syer man dem sammen så putter man dd i vaskemaskinen pt så laderman dem tørre på fødderne så de tilpasser sig fødderne ja? er du vågen? seroquel seroquel min ikkepik blomstrer mit fuckhoved drømmer gentagne gange dette grøn grøn lilla dengang jeg var en dreng endnu er farverne ikke gamle nej siger taxachaufføren nej de er sarte? nå men nogen havde brækket sig på rygetrappegelænderet nogen havde skidt på gulvet for enden af gangen, ham den gamle i den blå jakke lyder det, ashrad vil høre hvad mine romaner hedder ornament and flesh streched han vil selv skrive en roman om et forældreløs sort får der vokser op hos dronningen af ungarn og tror han er hvid indtil han finder et spejl som 15-årig og ser sig selv jeg sys det er en god ide? kommer hjem til en hvalpling og pastellys laks gul himmelblå latyrus i potter i vindueskarmen alle duer har skidt alle duer er duer det er kun mig der sammenligner dem med hårde hvidevarer beskidte og hellige åh tak for mit liv dvs mit skæg er stoppet med at vokse jeg vil godt leve lidt længere tror jeg 

2 kommentarer:

  1. det er den, så alt for sjældne, rå menneskelighed - sproget som et konkret bankende (!) hjerte - der gør Bjørn til en mester.

    SvarSlet