fredag den 28. oktober 2016

Frivillig, kollegial betagelse

I dag udkommer Christina Hesselholdts nye bog Vivian, som jeg er blæst helt omkuld af. Gid den må få al den hæder og alle de læsere den fortjener.


TRUTTRUUT LARM OG SKRAMMEL: Idag udkommer VIVIAN af Christina Hesselholdt, tillykke Christina og allermest tillykke til alle os andre, det er den bedste bog jeg har læst i årevis <3 span=""> Hurra for Christina Hesselholdt og Vivian Maier, læslæs!
Hanne Højgaard Viemose
Bjørn Krag Rasmussen
Bjørn Krag Rasmussen GIV ET CITAT, BARE ET LILLE ET

Hanne Højgaard Viemose
Hanne Højgaard Viemose Ja! kommer straks

Hanne Højgaard Viemose
Hanne Højgaard Viemose "Da Charles Maier for anden gang slog Hauser med børsten, rejste han sig op i baljen og var ved at glide og greb ud i den tomme luft i det trange køkken, og hvordan det gik til var der ingen der nåede at se, men kalkunen faldt ned i baljen til ham, `skal du også skrubbes', råbte han og pressede den store gyldne karamel ned mellem sine ben (og her inviteres I til at se for jer scenen i den Fellini-film, jeg kan ikke huske hvad den hedder, hvor en gruppe drenge fanger en flok høns som de så puler eller foregiver at pule, hver dreng med en baskende høne trykket mod underlivet, og de baskende vinger ligner propeller der trækker drengenes kroppe fremad), men så blev han slået igen, og han trak kalkunen op fra mørket og rakte den til Maria. Hun stod parat med et håndklæde og tog imod den som (var den) et barn der kommer op af bølgerne og skal frotteres, al hån veget for omsorg, tanken om Depressionen nærværende igen, det var et kolossalt dyr kalkun."

Lea Marie Løppenthin
Lea Marie Løppenthin Hvor skønt 🙋🏽

René Jean Jensen
René Jean Jensen "Når en baby ankommer til en roman, har man altid en fornemmelse af at den er blevet sendt med posten; den bliver afleveret; en af de ældre karakterer går ud og samler den op og viser den til læseren, derefter bliver den sædvanligvis lagt på køl, indtil den kan tale eller på anden vis bidrage til handlingen. Man møder først Jesus igen da han er omkring tolv år og belærer de skriftkloge i templet i Jerusalem."

Bjørn Krag Rasmussen
Bjørn Krag Rasmussen Åh jeg smelter, se dén parentes er komik og elskelig og giver mig lyst til at leve 4 evigt <3 span=""> nu ringer jeg efter en taxa og kører direkte ned i boghandlen

Anne Mari Borchert
Anne Mari Borchert omg omg den er så god <3 span=""> <3 span="">

Ingen kommentarer:

Send en kommentar