torsdag den 10. april 2014

Deadlinedæmoners rekordoverskridelser

De to tekster, jeg længst har haft liggende i limbo, udkommer nu tilsyneladende, hvilket jo er en virkelig god ting, men også lidt en trist ting, fordi de har været gode at skæve til, når jeg igen og igen ikke har nået mine deadlines, og mine deadlines blive ved med ikke at blive nået af mig: Se, deadlineudstedere (også kaldet deadlinedæmoner) tager også deres skandaløse tid (især de akademiske af slagsen, de har al tid i verden (undtagen når de laver festskrifter (hvilket er en af de få gode grunde, der findes, til at lave festskrifter: de får akademia til at skynde sig))):

Kære Lars Bukdahl,

Jeg vedhæfter din artikel om Vagn Steen, som er blevet oversat til engelsk. Vi håber, at du kan godkende oversættelsen. Vi har enkelte spørgsmål til teksten, som er indsat som kommentarer. Derudover mangler der en litteraturliste, som vi vil bede dig om at tilføje. Jeg vedhæfter forlagets stylesheet, hvor retningslinierne for litteraturlisten er beskrevet.

Manuskriptet til A Cultural History of the Avant-Garde in the Nordic Countries 1950-1975 er stort set klart til at blive sendt videre til sproglig revision, så vi vil bede dig om at svare hurtigt, meget gerne inden for en uge.

Kære bidragydere,

Det er mig en stor glæde at meddele, at vi nu sætter gang i produktionen af bogen om Morti Vizki. Udgivelsen er berammet til oktober måned, lige inden bogmessen i Bella Center den 7.-9. november, og jeg håber, at vi sammen vil kunne præsentere den ved et arrangement der.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar