fredag den 12. oktober 2012

Og så af sted til Frederiksberg Runddel via Vejle Bibliotek

Debutantprisen 2012

Fredag, 12. oktober 2012 - 15:00 - 17:00
0 kr.
Vi lader atter champagnepropperne springe og musikken spille, når biblioteket for 8. gang er med til udnævne årets to mest talentfulde yngre debutanter. Mød de to glade vindere, den tidligere vinder Henriette E. Møller og den benhårde, men kompetente jury med litteraturprofessor Anne-Marie Mai og anmelder Lars Bukdahl i spidsen.
Billede af champagneglasAdskillige talenter har fået kickstartet deres forfatterkarrierer med Debutantprisen fra Vejle. Igen i år er juryen klar til at udnævne årets to mest talentfulde debutanter og overrække dem Bodil og Jørgen Munch-Christensens Kulturlegat på 2 x 50.000 kr. Juryen består af litteraturprofessor Anne-Marie Mai, anmelder Lars Bukdahl, bibliotekar Else Zakarias, bibliotekar Joan Høeg og fondsbestyrer Mogens Thyssen.
Henriette E. Møller, der fik prisen i 2007, lægger også vejen forbi for at fortælle om, hvad prisen har betydet for hende og læse op af sin nye roman.
Kom og vær med til at fejre de nye stjerner, når Danmarks største debutantpris bliver uddelt.


De 3 små Mænd og ...

fredag d. 12. oktober 2012  kl. 22.00 - kl. 23.15
de3smaamaendog tyr
De 3 små Mænd og Nummerkvinden
Sensationel 2012-line-up! Jens Blendstrup, Lars Bukdahl, T.S. Høeg og Line Knutzon legemliggør og GIVER LYD til en 2012 udgave af Storm P.s De 3 små Mænd og Nummermanden. Arrangementet er en del af Kulturnatten 2012.
Selve kosmos risikerer at blive taget ved næsen ved denne - det nye årtusindes - udgave af Storm P.s legendariske tegneseriefigurer; inklusiv respektive hatte, 3 høje og 1 spids (Jens har lovet at låne Line noget skæg, han har selv rigeligt). Idéen præsenterede sig for Lars i et natligt syn som et uimodsigeligt faktum, og det er stadig forjættende uklart, hvordan præcist forvandlingen vil udmønte sig, men én ting er sikker, det vil ikke gå stille af, det vil gå insisterende, hæsblæsende STORMFULDT af. Flæskesværen blæser i vinden!
Entré: Gratis (og kun) adgang for gæster med Kulturnatpas
Læs artiklen i Politikens kulturnattillæg fredag den 5. oktober.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar