fredag den 26. oktober 2012

Censureret dæknavn

Min oprindelige trompet til anmeldelsen I WA Bøger i dag (ærgerligt, Boberg og Rolsted - eller hvad ... ?) af Kristian Bang Foss' Døden kører Audi (og til Tue & andre, der er skeptiske overfor, at døden i Audi optræder flere gange i romanen, så er grunden vel for fanden, at det tvingende var den rigtige titel, og så var den nødt til at give mening indholdsmæssigt):

Kgl. Eksplosiv Elv

4 kommentarer:

 1. ... men hvad ligner det at lade anmeldelsen af "årets roman" vansmægte, sammenpresset, på side 9. For i stedet at sætte en ret ligegyldig udenlandsk roman på forsiden. Og samtidig bruge en hel side på en journalistisk e-single (eller hvad nu Zetlands udgivelser hedder), som anmelderen alligevel ikke kan lide?

  Og mere generelt om de redaktionelle prioriteringer: I Bøger i denne uge var der to skønlitterære anmeldelser inden side 9, af Tom Wolfes engelsksprogede bog - som ingen aktualitet har i Danmark - og af en kriminalroman. Vi befinder os MIDT I HØJSÆSONEN, MED TRE UGER TIL BOGMESSEN. Man trænger til at Weekendavisen melder ud. Hvad vil de med det tillæg?

  SvarSlet
 2. Jeg har heldigvis ikke set eller læst avisen endnu og kan derfor bare nægte at tro på, at hvad du siger er sandt!

  SvarSlet
 3. nå ja, men det er vel forhelved ikke dit ansvar, Bukdahl, at stå inde for andet end det du selv skriver. Og det er vel kun fint at der er god uenighed internt i WA om hvad og hvordan, så kan vi jo kun regne med at din stemme (bukdahl) er præsent, løbende, på gangene. Og hvis Nexø har noget at brokke sig over, kan han vel skrive et læserbrev i WA? og desuden lige feje for egen dør først. for hvor er det beskæmmende SÅ intetsigende og automatisk litteraturen og dens formidling forvaltes i informeren-- jeg tror ikke der er nogen der formidler den bedre end andre. og lige meget hvad, vil det aldrig blive sådan. der er ikke nok læsere til at den litteratur der læses søges undersøgt, og dermed bliver den del af litteraturen, som har et indeværende med selv samme, ikke læst, fordi der umiddelbart kun er få som går videre herfra, hvis sult ikke stilles, hvis sult kun vokser, for hvert et ord læst. de fleste nøjes vel med den litteratur, de andre taler om, så der er nogle at tale med...

  kh emmanuel k. thorsen

  SvarSlet
 4. Udestående mellemværende

  SvarSlet