søndag den 17. august 2014

Umuligt at se for sig, men en realitet på tirsdag åbenbart, ikke mindst for mig


Kom rundt om dansk oplæsningslitteratur & rundt om bordet de to sidste tirsdage i august på bordtennisbaren Dupong i Griffenfeldsgade.

Ping pong poesi er et litterært broprojekt, hvor 5 forfattere fra både den ”traditionelle” og den ”performende” litteraturscene krydser ord og bat med hinanden og med publikum.

Første sæt foregår som en Lesebühne. De tre ved bordet performer/læser/slammer for publikum. Stemningen er uformel, mikrofonen skifter hænder som forfatterne får idéer, bliver inspirerede af hinanden eller får lyst til at kommentere på hinandens tekster; kausserende, performende, læsende; stående, siddende; både værker og skitser.

I andet sæt skrues op for 2. Serven. Forfatterne vil udover performances også diskutere holdopdelingen i dansk litteratur: temaer kan være forholdet mellem klassisk og performet litteratur, vækstlag, platforme, kvalitet, litteraturens ændrede rolle i oplevelseskulturen etc. Publikum opfordres til at serve med.

I tredje sæt ryddes bordtennisbordet for tekst og publikum inviteres til at være med i den inkluderende fjollesport Rundt om bordet med og mod forfatterne. (Der er kun bat til de første 25, så tag gerne selv bat med.)

Tirsdag d. 19. August: Lars Bukdahl vs. Thorkil Jacobsen

Tirsdag d. 26. August: Mette Moestrup vs. Irmelin HC Prehn.

Vært begge aftener er Frank ”kinesisk penhold greb” Langmack.

Sted: Dupong, Griffenfeldsgade 52 Nørrebro.
Kampfløjt: Kl. 19
Gratis entré

*Ping Pong Poesi er støttet af Kunstrådet og blev iø. født da vært Frank Langmack ved et tilfælde opdagede et hidtil hemmeligholdt bordtennisfællesskab i DGI-byen bestående af digtere/forfattere/slammere på tværs af alle litterære genrer, hierarkier og generationer fx Pejk Malinovski, Sternberg, TS. Høeg, Theis Ørntoft, Kasper Schulz m.fl.
**Arrangementet er lavet i samarbejde med Dupong - Københavns bedste Rundt om bordet bar med forbillede i den legendariske tyske bordtennisbar DR. Pong.


 
(billede fra Jørgen Leths Kinesisk bordtennis - hvorfor er den ikke på YouTube?) 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar