torsdag den 16. februar 2012

Kendte hoster

Vores Irma er en kändis-Irma, og i dag havde en kendt skuespillerinde, som jeg ikke kan huske navnet på, og jeg spurgte ikke, valgt at være kunde, og hun havde det mest dramatiske, ligesom gøende host, 2 host oplevede jeg tæt på, 1 host i grøntafdelingen og 1 host foran mælken, og de lød begge ca. sådan her: HRRRKRRRRØHM!

6 kommentarer:

  1. Jeg har lige købt Billedbladet. Og jeg går straks i gang med et nærstudie. Der må ku findes ud af det. Og jeg mener det er at snyde at gå tilbage til udgangspunktet (Åsted:Irma, sjællandsk dagligvarebutik for folk med fast, meget fast indkomst). jeg tror jeg har hende inden aften.
    KH KS

    SvarSlet
  2. Se & Hør har en side, der hedder Øjne i natten, baseret på læsernes kändis-oplevelser. Ring fluks. Skønt det foregik om dagen! Øjne om dagen! De kendte hoster!

    SvarSlet
  3. Der kan kun være tale om Bubber. Han ville optræde i kvindeklæder til en tvudsendelse. Og han har forkølet sig pga utidig brug af nederdel.

    SvarSlet
  4. KENT HOSTER

    Det er jo det hun hedder hende skuespillerinden der insisterer på at gå med slips og jakkesæt og maler dun på overlæben med tusch der går i lungerne

    SvarSlet
  5. (host) står der ud for mit og Gerds navn på gæstelisten til Peter Laugesens fødselsdagsfest - fordi vi skal rømme os kraftigt, inden vi 5. marts byder velkommen til hele verden.

    SvarSlet