tirsdag den 21. august 2012

Jeg synes, Christoffer Emil Bruun er en kryster

eller bare en temmelig sølle debattør, når han åbenbart ikke tør eller vil svare på kommentarerne til hans Promenaden/Knausgård/Breivik-kommentar på Promenaden.

5 kommentarer:

 1. Christoffer Emil Bruun21. august 2012 kl. 21.10

  Jeg synes du skulle tage og slappe af, kammerat. Det er 30 grader varmt og alle normale mennesker er på stranden. Jeg har 100 ting at gøre og vil også gerne en tur i vandet. Jeg vil også gerne kommentere og skrive på Promenaden, men der var vigtigere ting, som kom først. Kryster.... hvem tror du du er?
  Mvh

  Christoffer Emil Bruun

  SvarSlet
 2. Er du den rigtige Christoffer Emil Bruun?

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er den rigtige Christoffer Emil Bruun og jeg kan umiddelbart konstatere at jeg er enormt vigtig

   Slet
 3. Det er vel ligegyldigt om det er den rigtige Christoffer Emil Bruun. LBs angreb er pinligt. Hvad med at LB for en gang skyld satte sig ind i, og blandede sig i, hvad det var for et samfund vi har fået omkring os. Siden 2001 er der grundlæggende sket en forvandling af det danske samfund, som både er uhyggelig og udansk.
  At der ikke er mange af de etablerede forfattere, herunder promenade-folkene som har taget dette op af sig selv, uden at det er en reaktion på nogle andres meninger/sludder. Det ville være smukt. Krigen har ændret samfundet grundlæggende, den hårde linje over for en stor befolkningsgruppe med baggrund i den store smukke verden, de hadske måder at føre debat på.

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære anonym der omtaler Lars Bukdahls kommentar pinlig og ikke mener at "etablerede forfattere, herunder promenade-folkene" ikke har taget landets forandring op,

   Når siger den slags gas som det du lukker ud, så virker det udelukkende på mennesker der som dig selv ikke har nosset sig sammen til faktisk at læse den litteratur som de omtalte forfattere har skrevet og heller ikke kommer til det.
   Landets forandring er i høj grad tilstede i det der bliver skrevet, måske ikke altid så eksplicit at der står "det her handler om landets forandring", men den er der og er tydelig for enhver der tager sig tid til at læse det.

   Slet