tirsdag den 8. juli 2014

HVIS DET ER sandt - og det er det øjensynligt - er det jo åndssvagt fantastisk fortjættende

AT
en ny roman af Helle Helle udkommer
26. september

AT
titlen er
Hvis det er

AT
bogen - ifølge Varde Bibliotek - handler
"Om to vildfarne løbere, der render på hinanden i en stor, jysk skov og via omstændighederne tvinges til at tilbringe weekenden sammen. Blandt andet i en *shelter.

*  En shelter er en fast bivuak. En lav træbarak, traditionelt åben på den ene langside, gulvet hævet ca. 0,5 m over jorden og stort tagudhæng, således at man er relativt beskyttet mod regn. Findes udbredt i hele Danmark på primitive lejrpladser.
Indenfor militærflyvning er en shelter den daglige betegnelse for en hardened shelter – en forholdsvis bombesikker lille flyhangar udført i jernbeton.Yderligere spor til bogen findes i Varde Biblioteks oplæg til det foredrag, Helle skal holde om bogen til oktober:

Helle Helle holder foredrag om denne roman. Hvordan blev den til? Hvorfor foregår den i en skov i Jylland? Hvad skal hovedpersonen med løbesko, der ikke passer, og hvor længe kan man leve af rundstykker og rejer? Om skriveprocessen og hvorfor en roman aldrig bliver, som planlagt

AT
Helle - iflg, hendes redaktør, der er Hvedekorns (ikke-redigerende) overredaktør, på hvis opslagstavle bogens stilige forside og nye cool portrætfotos, ingen af delene endnu offentliggjort (men der findes vistnok noget forlags-forskræp, jeg (skandaløst nok) ikke har modtaget), hang som den naturligste ting i verden - første gang i verdenshistorien taler om og læser op fra romanen
til Louisiana Literature 21-24 august

GIMME
DEN ROMAN OM EN
SHELTER

Ingen kommentarer:

Send en kommentar