onsdag den 25. september 2013

Pia Juul er den nye Carsten Jensen!

- og lad os straks specificere hvilken, der er en del: 80'er-tv-anmelderen Carsten Jensen!

i hendes kommentarer til det nye DR K-bogprogram Tid til bøger i en tråd under en FB-opdatering af Martin Glaz Serup (jeg har groft slettet Martins og andres mere eller mindre venligt indstillede pip for at klippe-klistre tv-anmeldelsen sammen)

 • Pia Juul Martin, hvordan kan du synes det var ok? Det var da noget nær det værste jeg længe har set!
 • Pia Juul Jeg synes overhovedet ikke det var godt og det kan kun forbedres ved at nedlægges. Hvad fanden rager det mig at en eller anden dame ingen tid har og har en baby og bor på landet og har en mand der filmer men ikke kan lave lyd. De fleste af de 28 minutter handlede om hende, og da der endelig kom en forfatter sagde hun: fortæl lige selv hvad bogen handler om. Og så lavede hun kaffe, men så skulle de ha te og æbler i stedet. What?
 • Pia Juul Jo, der var 1 god ting: det var hurtigt overstået!
 • Pia Juul Ja, det var da udmærkede gæster, men de var et par minutters staffage for et program om en ligegyldig dame. Jeg synes, som sagt, bare at de skal lukke programmet. At få lyden til at fungere vil næppe hjælpe.
 • Pia Juul og ku du virkelig lide nordenhof-indlægget?
 • Pia Juul Ja. En fantastisk bog indhyllet i ligegyldig dames natkjole og dyner. Ellers tak.
 • Pia Juul Du så programmet og kendte i forvejen de fire omtalte forfattere. Jeg har svært ved at forestille mig at nogen der ikke læser eller bare ikke har læst de fire, fandt ud af NOGET SOM HELST der ville få dem til at læse dem nu. Hvad nåede man at høre om dem og deres bøger? (nå, nej, nu kunne man jo slet ikke høre det ...)

5 kommentarer:

 1. Arj, klap lige hesten, det var da et fint og nærværende program. Jeg tror sgu det er sværere at gøre det meget bedre på tv, sådan et litteraturprogram. Endelig nogen der læser noget op af Asta Olivia Nordenhof mens de ligger i sengen. Og så brokker I jer?!

  love

  SvarSlet
 2. Jo, jo. Jeg forstår det godt. Man skal være glad og ikke brokke sig. Men skal jeg virkelig være glad for et underligt oplæst digt og straks efter: "det tog kun 17 sekunder", eller hvad det var hun sagde. Man kunne ha talt om AONs bog i alle 28 minutter, kunne man.

  SvarSlet
  Svar
  1. Man kan se det som en appetitvækker ... som et udstillingsvindue ... som en invitation til selv at finde ud af mere ... som en pirring. Ikke en mætning. Så kan man læse bøgerne og tale sammen 56 minutter i egen stue.

   k.h.

   Slet
 3. Og i øvrigt er jeg IKKE "den nye Carsten Jensen". Jeg var bare meget vred i går og diskuterede uforsigtigt (=offentligt) noget m Martin Glaz Serup

  SvarSlet
 4. Jeg ved godt, du ikke er den nye Carsten Jensen, Pia. Det var du bare lige, da jeg læste dine kommentarer, før jeg så programmet og især efter: sagde, hvad der skulle siges, opbragt og præcist, bedre end jeg kunne have gjort, og så kom jeg til at copypaste, tak for uforsigtigheden og undskyld for opmærksomheden. kh

  SvarSlet