tirsdag den 3. september 2013

Advarsel: Verdens dårligste flyttekasse

er Silvans SENIOR flyttekasse,



fordi den lastet med papir og bøger (den er for stor til kun at rumme bøger) simpelthen bøjer udad på midten, hvilket automatisk får låget til at springe op, når man bærer den ned fra fx 3. sa; Silvans flyttekasser er i det hele taget for svagelige  (til at rumme bøge/papir), men JUNIORkassen, der er lille nok til at blive helt fyldt med bøger, selvom guderne skal vide, at nogle bøger er tungere end andre, er dog brugelig; det er SENIORkassen ikke , den går helt i megagummigedehorn, be warned!

8 kommentarer:

  1. Nogen kan tumle seniorkassen, andre må nøjes med junior

    SvarSlet
  2. Man kan få nogle flyttekasser som er mere robuste, de har dobbelt så tyk pap som de normale, men de koster dobbelt så meget. De plejer at være placeret samme sted som standard flyttekassen.

    SvarSlet
  3. Silvans flyttekasser er desuden en åben invitation til enhver flyttemand til at brokke sig nonstop over netop disse flyttekasser. En perfekt måde til at komme i kontakt med flyttemanden på, men det kan blive en lidt båndsløjfepræget kontakt, hvis ikke man passer på.

    SvarSlet
  4. Flyttekassen er moebiusbåndets fætter. Til stort kørekort

    SvarSlet
  5. kære lars, hvor gør det mig ondt, denne uheldige omgang med nævnte flyttekasse ... hvilket dog skaber muligheden for din blog som en slags public service-kanal, hvor man kan få alt fra indlæg i kulturdebatten til advarelser om flyttekasser, det er noget af et spænd.

    SvarSlet
  6. Jeg havde præcis samme problem ved min forrige flytning. Det havde jeg lært af til denne gang. Ikke noget med at købe flyttekasser der er for svage til at holde til det, man nu en gang skal have flyttet.
    Da jeg flyttede for et par måneder siden valgte jeg at købe flyttekasser herfra - http://www.emballage-shoppen.dk/papkasser/flyttekasser jeg kan kun anbefale dem. De var helt enormt gode, i hvert fald i forhold til hvad jeg tidligere har prøvet - nogle billige kasser fra boxit.

    SvarSlet
  7. Sidst vi flyttede benyttede vi flyttekasser fra flere forskellige steder (vi samlede sammen fra venner, bekendte og familie som havde brugte flyttekasser til at ligge).

    Vi fordelte vores bøger i flere forskellige flyttekasser for at undgå at de blev for tunge. Det fungerede for os.

    SvarSlet
  8. Vi har flyttet en del og er mega trætte at flyttekasser der går i stykker og bukker!!!! Sidste gang var vi heldige at finde et sted tæt på os selv, hvor vi kunne købe nogle virkelig gode flyttekasser, som vi kunne komme og hente med det samme. Efterfølgende har vi haft lånt nogle ud til venner og de holder stadig. SÅ det kan virkelig godt anbefales at finde nogle ordentlige nogle. Vi købte kasserne hos albe emballage, man kan finde forskellige størrelser på deres hjemmeside: https://albeemballage.dk/flyttekasser-83/ hvis nogle er interessere.

    SvarSlet