søndag den 15. maj 2011

Nåden de er skrevet på

Fantastisk at høre forfatteren på toppen af bestsellerlisten belære publikum i Husets Musikcafé om, at grunden til, at der ikke er så meget ydre drama i hendes bøger, er, at det ville fjerne opmærksomheden fra det, der betyder noget: Måden de er skrevet på! Det vigtige i hendes nye roman er, at hun sætter nogle andre kommaer end sædvanligt, ikke hvad den "handler" om. Og i øvrigt forstod hun ikke al den snak om undertekst i hendes bøger, der er ikke nogen undertekst, det hele står på siderne. At vi bare ved det. Cool cool.

4 kommentarer:

 1. Ja, de er skrevet på nåde ;-) Og ja, det var fantastisk at se Helle træde i karakter, ikke mere fis om undertekst og betydning og minimalisme!

  SvarSlet
 2. Det er muligt, men alle ved, at det er os dansklærere, der i den sidste ende bestemmer, hvordan jeres bøger skal forstås og tolkes! "MMMMHHHHHUUUUHAHAHAHAHA" (lyden af diabolsk latter!)

  - og lad os håbe det ikke er sandt :)

  SvarSlet
 3. Intet tast-fejlagtigt ved det N!

  SvarSlet
 4. Hm, jeg lagde stort set ikke mærke til kommateringen, men måske er det pointen: Den er lige så underspillet som handlingen... som jeg iøvrigt personligt insisterer på har (mindst én) undertekst!

  SvarSlet