torsdag den 11. februar 2016

Passioneret, frugtbar sensation, som Martin kom først med: NY1

(men  yderst velgørende så sandelig, at Kristian Byskov og Mitose har fået fans blandt litterater og digtere!)

  LITTERÆR SENSATION: KRISTIAN BYSKOV, der I 2013 udgav en lille, men fremragende science fiction-roman befolket af bio-cyborgs ('Mitose'), er tilsyneladende meget snart aktuel med en ny bog på forlaget emancipa(t/ss)ionsfrugten. Jeg glæder mig fra nu af!!

  Læs om NY1. Bogens ISBN er 9788792371201, køb den her
  By SAXO.com (Forventes udgivet 21-03-2016)

  Mads Mygind
Mads Mygnd Og han læser op d. 25. maj i Øst For Paradis!

Lars Bukdahl
Lars Bukdahl WOW og du så det først (en af mine bedste debut-overrumplinger (der senere førte til tildeling af Munch-Christensen-debutpris foran alt muligt synligere på trods af kun 1 avisanmeldelse) ved bredden af en lille sø i Frederiksberg Have: Hvad er dette for fedt!)


Martin Gregersen
Martin Gregersen Ja, det er en vild bog, Mitose. Den er desværre, men helt fortjent, udsolgt fra forlaget, der dog er i fuld gang med at forvandle den til en ebog, så de studerende på Dansk (AAU) kan få glæde af at læse den til en kursusgang om det posthumane.

1 kommentar:

 1. Og fra OVO press en ambitiøs

  Torsdagsnote

  OVO må inden for en overskuelig årrække udgive bøger/hæfter af Thomas Kling, Hélène Cixous, Eileen Myles, Félix Guattari, Hiromi Itō, David Graeber, Danielle Collobert, Arkadii Dragomoschenko, Henning Lundkvist, Janus Kodal, Donna Haraway, Anders Rishøj, Catherine Malabou, Marie Kudahl, Tiqqun, Henri Michaux …

  SvarSlet