lørdag den 27. februar 2016

Du læser hele dagen op


MÆND&KATASTROFER: Jeg læser op her i eftermiddag:
FEB27

Today 4 PM · X AND BEYOND, Griffenfeldsgade 27, 2200 KBH N

Digtoplæsning og koncert. Emnet er mænd - og katastrofer.

Digterinderne Cecilie Lind, Linn Hvid og Naja Vucina Pedersen vil læse op om forhold til mænd i katastrofers lys. Manden Martin Ryum opfører musikalske fortolkninger af Inger Christensens digtsamling Alfabet, hvor atombomberne findes og sætter stemningen. Arrangementet vil blive optaget og sendt på litteraturprogrammet Slutstranden på The Lake Radio.
Arrangementet er en del af litteraturfestivalen København Læser, der i år har temaet "mænd".

Fri entré

Program:
Cecilie Lind: 16.30
Koncert Martin Ryum: 17.30
Naja Vucina Pedersen: 18.15
Linn Hvid: 18:45


(og atter mænd) senere her:
FEB27


Today 8 PM · Københavns Hovedbibliotek · København
CHEERS TO FEMINISM! AND LITERATURE! AND MEN!
(from a woman’s perspective)

Selskab for Ligestilling og Dansk Kvindesamfund er igen gået sammen om et event med to af vores yndlingsting som omdrejningspunkt: drinks og litteratur. Med fokus på køn, ligestilling, kønsroller, feminisme, sexisme, kønsidentitet og denne gang først og fremmest MÆND.

Sidsnævnte er nemlig årets tema for litteraturfestivalen Kbh Læser (http://www.kbhlaeser.dk/ og https://www.facebook.com/kbhlaeser), som GIN&GENDER denne gang er en del af.

Som vores twist på festivalens tema har vi bedt en god håndfuld skarpe, kyndige, inspirerende KVINDER om at udvælge og læse tekster skrevet AF kvinder OM mænd - i stedet for den anden vej rundt, som det gennem litteraturhistorien oftest har været og er tilfældet. Blikket vendes og nye objekter beskues, beskrives, granskes og vurderes. Objekt bliver subjekt, subjekt bliver objekt.

(...) glæd dig til en inspirerende lørdag aften, der kan fylde og mætte dig med indtryk, så du må tulle hjem og fordøje, eller være springbræt til en aften, hvor køn og kultur diskuteres passioneret til ud på de små timer.

Vi lægger bøger, bibliotek og billig bar til (HUSK KONTANTER!) - hvor I bærer det hen, er op til jer.

Ses vi? Det håber vi!

/Dansk Kvindesamfund og Selskab for Ligestilling

Ingen kommentarer:

Send en kommentar