mandag den 29. februar 2016

Kladde nr. minus 1000

Citerer lige mig selv fra i morges:

"Søren Ulrik Thomsen skriver 1000 kladder til et digt, sådan en tekst (xtremt lyn-polyfone Laugesen-"digt" nr. 1) ville hos ham ikke engang være kladde nr. minus 1000" -

og lige om lidt ankommer omsider en ny Thomsen-bog (it's been 5 years siden easy listening-bestselleren Rystet spejl), som vi håber han ikke har gjort sig ALT for meget umage med (= højst 100 kladder helst):

 
 
Udkommer d. 3/23/2016

"Søren Ulrik Thomsen nye bog, EN HÅRNÅL KLEMT INDE BAG PANELET, består af korte tekster om tiden, der både forsvinder bagud og flygter fremover. Tekster fulde af sansninger, stemninger og iagttagelser. Fra det essayistisk reflekterende til erindringshistorier og prosadigte. Fra det rå til det rørende. Godt hundrede noter fra eftertiden om ikke at lade fortiden stivne til klichéer og om at forholde sig kritisk til nutiden og samtidig insistere på sin principielle optimisme. Om at mistro alle, der længes efter den gamle verden, og frygte dem, der vil bygge en ny. Og om at Jeg. Er. Her. Nu, men jo også altid et andet sted."

Ingen kommentarer:

Send en kommentar