søndag den 13. december 2015

Helle Helle drømmer om dig!

Nye, sært vellignende drømme af Helle Helle i det nye nummer, 2, af Texas Langhorn, der fås gratis alle mulige steder og nægter at stoppe, mens legen er god og forhånet - redaktørrespekt herfra! 3 ud af 9:

juli, 2014
Jeg skal interviewe Cecilie Lind om hendes bog, Hvid Pels. Interviewet skal finde sted klokken 1:30, og jeg har store problemer med at cykle i mine natbukser.

juli, 2014
Yahya Hassan har skrevet et nyt digt. Jeg opfatter det som det mest feministiske nogensinde. I første linje har hans ven vundet et mesterskab i taekwondo. I anden linje læser han, at Christina Hagen har fået en blegning. For at fejre det sammenfald vil Yahya Hassan gå til købmanden. Han beder sin kæreste passe det spinkle træ, han sidder i. Det har kun én tynd, vandret gren. Hans kæreste springer op i træet. Hun lægger sig på grenen. Langsomt løfter hun sit ene ben op til lodret, så det flugter stammen. Nu vil hun aldrig komme ned ved egen hjælp. Yahya Hassan er gået. Sådan er hans digt.

september, 2014
Lars Frost spørger mig: "Stjæler pianisten en hest regnvejr?"
Jeg svarer: "Hvis dit hår er en hest, er mit en lille fjer."
Lars Frost siger: "Dit hår er da fint nok."
Jeg siger: "Men det er jo kun strå."
Han læner sig frem og plukker et af mit hoved:
"Se her, vi er 1:1," siger han.

- derudover drømme om eksmand, Line Knutzon (dvs. faktisk Gitta Dynesen), Ina Merete Schmidt Josefine Klougart og 2 om Asta Olivia Nordenhof

- derudover gode TEKSTER - jeg har langt fra læste alle - af Pablo Llambìas (lover så GODT om post- sonet-forfatterskab - meta-fint og -frivolt)), Caspar Eric, Andreas Pedersen (debuterer snart på Gladiator - lover SÅ godt) og ligesom i det næste nummer, 4, 2015, af Hvedekorn: 1 side med poesi af Signe Gjessing - det burde alle tidsskrifter indeholde, mindst! - denne 1-linjer handler om åkander, det er det, den handler om, på en hul prik:

de her fyrfadsskjuler-potteskjuler-sangskjuleragtige rumskjulere: åkander

1 kommentar:

  1. Anede ikke det var gratis. Jeg var ellers villig til at betale for det, da jeg bladede i det i boghandelen i Lyngby Storcenter i går. Spurgte ekspedienten hvad det kostede - det vidste han ikke, og så lod jeg det ligge.

    SvarSlet