tirsdag den 1. december 2015

Ju-hu julekalender I: Den af eg

På Johannes Larsen Museets Facebook-side:
Glædelig 1. december! Hermed åbnes første låge af museets julekalender med en ege-julekontaktannonce skrevet af Jens Blendstrup:

"Kære du,
Jeg er en ældre eg, der har set det meste. Nu savner jeg bare dig, så jeg kan se det forfra. Du må gerne være ekstremt blåøjet, blond og naturlig. Jeg er selv rynket, med iskias i klemme og fuld af alle mulige meninger om EU. Det er så irriterende.
Billet mrk.: Pyha Mandfred"

Billede: Storefodsegen ved Skjoldnæsholm. Tegnet af Ole Lejbach

TØR JULEKALENDER MED KNASTER

Så er det snart december og dermed julekalendertid.
På Johannes Larsen Museet præsenterer vi i år en helt unik Facebook-julekalender skrevet til lejligheden af forfatteren Jens Blendstrup. Julekalenderen er rigt illustreret, primært med tegninger af billedkunstneren Ole Lejbach, men der vil også være overraskelser som det sig hør og bør i en rigtig julekalender smile emoticon
Julekalenderen består af 24 små historier, som på forskellig vis handler om egetræslivet i december. Og det er ikke let at være egetræ i julemåneden; det er koldt derude, træerne står uden løv, alt imens et andet træ, nemlig grantræet, løber med al opmærksomheden. Jens Blendstrup har derfor skrevet 24 kontaktannoncer indrykket af ensomme egetræer, der gerne vil have selskab og opmærksomhed i december.
Jens Blendstrup og Ole Lejbachs aktuelle udstilling "Ege-Ekspeditioner" kan ses på Johannes Larsen Museet frem til 3. januar 2016 smile emoticon

Ingen kommentarer:

Send en kommentar