torsdag den 3. december 2015

Ju-hu julekalender III: JokumsJokum Rohde har frygtelig gotisk veloplagt skrevet julekalender-gyser til Radio 24syv, alle afsnit kan høres her, men vi nøjes selvfølgelig med 1 pr. dag som en rigtig julekalender, dette er det uimodståelige lytter-pitch ("Marsblokkene" lover forhåbentlig sci-fi-elementer!!??):

En gysende julekalender

Den gysende julekalender "Djævelen i Karla Strauss” handler om hvad der overgår dem der laver aftaler med Prins Satan: For at opnå succes og rigdom solgte den unge skuespillerinde Karla Strauss sig selv til Djævelen. Men da han indkrævede sin gæld, forsvandt hun. Nu gemmer hun sig i Marsblokkene, men Satan ved, hvor hun er. I vinteren, hen i mod jul. Hun kan høre ham hviske i mørket: Karla … Karla Strauss … kom til mig.” 

Med "Djævelen i Karla Strauss” - skrevet af Jokum Rohde og instrueret af Anders Lundorph - får danskerne den længe ventede julekalender for de onde. 
Alle bør lytte med. 

- og dette er holdet bag - Jokum agerer selv - med stor nydende selvfølelse - fortæller (Christiane Rohde er i virkeligheden Jokums mor foruden skuespiller, Steen Jørgensen er ham sangeren og Søren Ulrik Thomsen er ham digteren, venner af JK begge, resten er de skuespillere, de er): 

Skrevet af Jokum Rohde, instrueret af Anders Lundorph og monteret af Helga Prip
Medvirkende
  • Henning Jensen
  • Niels Ellegaard
  • Rikke Lylloff
  • Christiane Rohde
  • Steen Jørgensen
  • Søren Ulrik Thomsen

Ingen kommentarer:

Send en kommentar