tirsdag den 12. februar 2013

Spøgelset fra ABERDEEN!

Helle Helle meddeler, at hun på vej ud af Strandvejen i 14'eren kom forbi Tuborg, hvor hun og jeg i 1999 uddelte Maarumprisen til Malk de Koijn, som på det tidspunkt kun havde udgivet Smash Hit in Aberdeen, og udenpå den selvsamme bygning hang et rødt banner med påskriften:

ABERDEEN

! ! ! ! ! ! ! ! !

Jeg har undersøgt sagen og tænker, at det må dreje sig om dette tilsyneladende uhyggelige firma, selvom deres logo er blåt, og at deres virkelige lokation er Langestrand og virkelige mission altnedbrydende (og -pårimende):


 
Aberdeen Asset Management PLC er en global kapitalforvalter, som forvalter aktiver på vegne af både institutionelle og private investorer fra kontorer i hele verden. Selskabet blev grundlagt i Aberdeen, Skotland, i 1983 og har siden 1991 været børsnoteret på London Stock Exchange. I dag har vi 31 kontorer i 23 lande og mere end 2000 medarbejdere globalt. Vores mission er at levere stærke afkast på tværs af forskellige aktivklasser, hvor vi mener, vi har en bæredygtig konkurrencefordel. I Danmark tilbyder vi investorer en bred vifte af åbne fonde og separate mandater på tværs af vores core aktivklasser: aktier, obligationer, ejendomme og alternative investeringer.
Vi har en betragtelig ejendomsforretning, som forvalter direkte investeringer i ejendomme til en værdi af €1,6 milliarder alene i Danmark på vegne af Aberdeen-fonde, distributører og indirekte ejendomsfonde.

2 kommentarer: