onsdag den 21. september 2011

Man kan jo også holde mund med at sige hold mund

Tue Andersen Nexø har en investigative klumme i Information i dag, der udreder og argumenterer for, at "Claus Beck-Nielsen"s "roman" om "mig" og "ham selv", som der er blevet reklameret massivt for på Facebook og som visse "prominente" "litteraturpersonligheder" forleden fik tilsendt et håbløst åndssvagt  uddrag af, er en fis i en hornlygte, som ingen bør interessere sig for eller skrive yderligere om, og det har han helt og fuldstændig ret i, synes jeg, men hvorfor skriver han så selv om det som et slags sensationelt anti-scoop (andre medier er endnu ikke hoppet på vognen)  og bruger en halv dag på at undersøge sagen og ringe til mig og Lars Frost og co. hvilket forlaget Ahors altsammen er meget begejstret for, jf. deres kommentar på information.dk og link på egen Facebook-side, og hvorfor kan jeg ikke holde mund med at sige til Tue, at han skal holde mund med at sige holde mund til alle dem, der ikke har sagt noget endnu!?

1 kommentar:

  1. Hej - det har jeg også tænkt noget over.

    Dels blev teksten gjort til mere end jeg egentlig havde tænkt (den skulle have været i fredagens avis, hvor der alligevel skulle stå noget i den klumme, der nu går på omgang; nu fremhæves den som en særligt vigtig, ekstraordinær kommentar). Det skete blandt andet fordi de inde på Inf. var overbeviste om, at der var historier på vej i Politiken og/eller JP. De tog så fejl, ser det ud til.

    Dels tænkte jeg det som en art vaccine: en lille dråbe for at undgå mere smuds. På et tidspunkt overvejde Inf. faktisk at trykke noget uddragsværk. Det undgik vi i det mindste.

    Men, altså, måske var det forkert.

    SvarSlet