tirsdag den 6. september 2011

Hvor stiller det mig, at Benn Q. Holm stiller op for Enhedslisten?

En stor plakat ved Hovedbiblioteket med Benn Q. Holms seriøst Gregory Peck-agtige åsyn placeret ovenpå et kæmpe Ø! Hvad siger det om Enhedslistens litterære æstetik? Går de virkelig ind for bindstærke, realistiske sædeskildringer? Jeg troede Johanne læste Ursula Andkjær og Mette Moestrup og Lars Skinnebach? Er der noget jeg har misforstået? Jeg frygter alvorligt, at Margrethe Vestager er Hammann- og Helle-fan, for jeg vil meget helst ikke stemme på de radikale! Nå, jeg skal læse Kritik, i en ruf ... !

8 kommentarer:

 1. Stem radikalt! Gør det!

  SvarSlet
 2. Er der to, der står sammen:

  http://ifilserver.gyldendal.dk/portraets/4261_7c51e4ceaf534925a7e493ee802acb40_500.jpg

  +

  http://www.cerepo.dk/IMG/jpg/LARS_BARFOED_SEPT10_084.jpg

  SvarSlet
 3. I øvrigt er Benn Q gammel ku'er. Ved Enhedslisten mon det???

  SvarSlet
 4. herregud, SFs gamle formand Gert Petersen var medlem af NSDAP under besættelsen, jeg tror ikke venstrefløjen er så sippet, når først du er kommet over til dem

  SvarSlet
 5. Men undskyld, Lars? Hvad er det, du har set? Han stiller da vel ikke bogstavelig talt op for Enhedslisten??? Er det ikke en reklame for partiets kulturpolitik??? Eller hvad??? Forklaring udbedes!!!

  SvarSlet
 6. Jeg kender ikke forklaringer - han hang dér på ruden, og måske var det en reklame for et forfatterarrangement, men det forklarer jo ikke det store Ø!?

  SvarSlet
 7. Hør her, man bør være på vagt! Vi ved jo for a FACT at bogen er lig mand, nej, sludder, bogen er lig politikeren, øh, sludder og vrøvl, bogen er selvfølgelig lig partiet, nej, lig ideologien, sgu, SÅDAN er det! Og hvor efterlader det så Lars Bukdahl?

  SvarSlet
 8. Lige her! Som et alvorligt kokset blogspøgelse!

  SvarSlet