torsdag den 22. september 2011

Jeg læser norske noveller

af norske novelleforfattere (i Norge har de novelleforfattere, der kun forfatter noveller, det har vi ikke i DK; i stedet for at skrive en god, fjerde novellesamling skrev Sonnergaard en første roman, der var endnu dårligere end hans tredje novellesamling, hvorfor gjorde du det, søde Jan?) med norske navne som Ingvild og Herbjørnsrud -

og de er ikke dårlige!

I aften skal jeg nemlig tale om novellen i DK (hvor den grundlæggende ikke findes - som andet end mellembog og spektakulær undtagelse (Bavian med ikke ret mange flere)) og Norge (hvor den faktisk findes) i Litteraturhuset i Oslo, her er et link!

Jeg vil have citeret fra en ret vild novelle af ham Herbjørnsrud, men nu skal jeg af sted til lufthavnen, vi ses i morgen!

3 kommentarer:

  1. Bavian blegner fuldstændigt set i forhold til Juuls Mit Forfærdelige Ansigt (eller alt af Majoren (hvis vi inkluderer ham (og det burde vi (om ikke andet så fordi han er Majoren (og har skrevet Slaget og Den Belgiske Jupiter og Ligskænderen))))).

    SvarSlet
  2. Ps. For at lægge kommentaren på siden her, skulle jeg skrive DEMONSO (dæmon er vel strengt taget med Æ, ikke?) - alligevel - grove løjer.

    SvarSlet