lørdag den 26. maj 2012

Boykot Støvring Gymnasium!

Nævenyttig nordjysk krejlerskole!

Fra mail til mig fra foredragsbureauet Athenas:

Hvad gør vi med foredraget for Støvring - de har skrevet følgende: Kommentarer til foredraget? [åben] "Temmelig uheldigt, at foredragsholderne kommer en dag for tidligt, og at de ikke "bare" kan komme igen en dag senere. Vi bør have en prisreduktion, når vi aflyser undervisning, som skal omplaceres, med ½ times varsel, for at løse et problem, som foredragsholderne har skabt.; De fleste elever fandt, at foredraget var spild af tid (gymnasieelever). Foredragsholderne var for fjollede og virkede improviserende - men ikke på en professionel måde."

Mit svar til Athenas:

Jeg stiller mig fuldstændig uforstående overfor denne mail (for slet ikke tale om dens tone, men den lader jeg være at tale om). Ja, jeg havde set forkert på datoen og vi ankom en dag for tidligt; det passede især Jens dårligt (pga. interview-forpligtelser) at vende tilbage næste dag (vi havde imidlertid overnatning, hos min svigerfar), men da vi var i gang med at finde ud af, hvordan det (fx med fly) nemmest lod sig gøre, henvendte skolen sig til os og spurgte, om vi kunne optræde et par timer senere, og det sagde vi ja til. Der var ingen snak om, at dette pga. skemabesvær skulle betyde et nedslag i prisen (hvilket vi også ville have sagt nej til), og så kan man selvfølgelig ikke komme rendende bagefter og kræve det. Hvad angår selve forestillingen, oplevede både Jens og jeg det som en komplet succes, grin og klapsalver og lydhørhed, positive spørgsmål fra salen og ros bagefter fra flere elever og (dansk)lærere, og efter over 20 års optrædener, både solo og som par, kan vi godt kende forskel på fiasko og succes, men selv hvis vi havde været en eklatant fiasko, kan man jo ikke kræve nedslag, når vi præcist leverer varen = Litterær Hypnose, dilettant og oplæsning (inkl. flere direkte til forestillingen skrevne tekster). Jeg har gennem de over 20 år aldrig oplevet noget lignende og kan selvfølgelig ikke acceptere, at gymnasiets krav på nogen måde bliver imødekommet. Mange hilsner Lars

10 kommentarer:

  1. Hvad. I. Al. Verden?

    Det var da godt nok en ubehagelig lort at få i hovedet.
    Hvis jeg nogensinde kommer forbi Støvring Gymnasium (hvad der desværre ikke er stor sandsynlighed for), så løber jeg ind og stjæler deres printerpapir.

    Du har min fulde sympati Lars.

    SvarSlet
  2. Du mener nok imødekommet...

    SvarSlet
  3. Ja1 Rettet! Tak! Raseri fucker vokabulariet op!

    SvarSlet
  4. Skriv en hadesang om Støvring gymnasium, indsyng den og læg den ud på YouTube.

    SvarSlet
  5. Jeg synes anonym 3s forslag er en glimrende idé. Skriv den gerne sammen med Jens Blendstrup og så spil den sammen på Roskilde-festivalen som en dobbelt protest !

    vh den første Anonyme (26. maj 2012 13.48)

    SvarSlet
  6. Jeg er elev på SGY, og synes det er en uretfærdig behandling, du har modtaget.

    SvarSlet
  7. Det var ellers noget af en lort at få i hovedet. Jeg sad fremme i stolen og lyttede med, og jeg var ovenud tilfreds med foredraget! Noget af det underligste og fedeste jeg har været med til. Stor ros herfra!

    SvarSlet
  8. Skal vi nu ikke liiiiiige holde tonen! Synes på ingen måde, det giver dig ret til at udtale dig om et sted, du kun har været én enkelt gang - og da slet ikke udstille stedet på denne måde!
    Som professionelle med 20 års optrædener, burde I også have styr på kalenderen. At dukke op den forkerte dag er jeres egen fejl - det er kun FLOT af gymnasiet at lave så hurtige handlinger, og kan få jer presset ind i programmet alligevel! Som tak, KUNNE I da godt give en prisreduktion.
    Du burde skamme dig over det her indlæg!

    SvarSlet
  9. (Til jer der har kommenteret) Slap nu af, det er jo ikke som om at hele skolen skrev den email.
    Jeg ved ikke hvorfor skolens administration har skrevet som de har gjort (højst sandsynligt er de meninger der kommer til udtryk, kun forfattet af en enkelt person). En person der nok var vred over at pludselig måtte ændre hele skolens skema.
    Jeg var der selv til foredraget og jeg syntes at det var sjovt og lærerrigt.

    SvarSlet
  10. Det er ret barnligt at du slanderer et helt gymnasium på baggrund af en email. Du skriver selv at lang hovedparten af publikummet (dvs. det meste af gymnasiet) nød foredraget, hvorfor vælger du så at nedgøre alle de elever der rent faktisk nød foredraget.

    Jeg havde forventet noget andet af en mand med din erfaring, end at du skriver et så barnligt indlæg.

    Hilsen,
    En tidligere fan.

    SvarSlet