torsdag den 31. marts 2016

I dag er det Scarykost

Min kæreste Cecilie Linds nye bog, Scarykost, udkommer i dag. En dum regel siger, at man ikke må anmelde sin bedste vens og sin kærestes bøger; reglen er dum, fordi jeg for fanden gerne vil anmelde de bedste bøger, og jeg kan da ikke gøre for (for nu at parafrasere Jørgen Leth, der engang kaldte Cecilies oplæsning af Misfat for en "tour de force"), at min bedste ven (han hedder Jens) og min kæreste skriver (okay, nogle af de) bedste bøger, vel:

Min officielle anmeldelse:

Cecilie Lind: Scarykost (181 sider, 100 kr. (latterligt billigt), OVBIDAT)

af Lars Bukdahl

Det er en vildt god bog!

2 kommentarer:

 1. Forlægger og redaktør (men jo også digter) Rolf Sparre Johansson har netop FB-opdateret med den fineste og sandeste reklametekst:

  Cecilies nye bog udkommer i dag på OVBIDAT. det er en virkelig god bog!! som i seriøst virkelig! jeg tror den bliver hendes internationale gennembrud og hvis den ikke gør så ihvertald en udødelig klassiker om 100år. vi har tænkt at den er:
  "En monstrøs og pjattet og ævlende og ond bog, der skriver om, men måske først og fremmest med en spiseforstyrrelseserfaring."
  det er en meget rørende og plat og dejlig bog..! jeg har været redaktør på den, vi har arbejdet på den i over et år, og der er tekster i den fra flere år før det.
  det er lidt besværligt, for hverken OVBIDAT eller jeg er eller ønsker at være noget PR-geni, men den her bog fortjener virkelig at komme bredt ud og blive læst af alle og forandre samfundet og alting til at være måske mindre scary, så bare, jeg håber at i køber bogen og læser den og deler og så videre!
  k h

  SvarSlet
 2. Vill gärna köpa den, men vet inte var den finns att skicka efter. Har letat och letat! Förlaget har inte svarat på mail.

  SvarSlet