søndag den 4. oktober 2015

Verdens sidste rockerdigt?

(Den tidligere toprocker Brian Sandberg overvejer nu, hvad han skal lave, for at finde sig til rette i samfundet. Livsovervejelserne kommer blandt efter, at han tidligere i år blev behandlet for modermærkekræft. Han har ifølge Ekstra Bladet overvejet, om han skal blive en del af et exit-program for tidligere bandemedlemmer, der gerne vil finde sig en plads i samfundet.
49-årige Sandberg har endnu ikke sagt ja til at deltage i programmet, da der ikke ligger en plan for ham. Brian Sandberg, der både har været medlem af rockerklubberne Hells Angels og Bandidos bedyrer imidlertid, at han er færdig med kriminalitet og rocker-miljøet. I stedet vil han gerne arbejde med utilpassede unge, fortæller han.)

JEG ER GOD TIL AT
ARBEJDE MED UTILPASSEDE
UNGE, DER
HAR BRUG FOR ET
INPUT. JEG
MENER SELV, AT
VIL VÆRE GOD
TIL AT
FÅ UNGE I
DEN KATEGORI PÅ
RET KØL

(forklarer han til avisen. Han mener ikke, at det er et problem, at han tidligere har været med til at opbygge Hells Angels-støttegruppen AK81 og den tilsvarende gruppe af rockerhvalpe hos Bandidos, da han - med egne ord - jo netop er ude af miljøet nu. Drømmen om at arbejde med utilpassede unge går dog ikke hånd i hånd med en pædagog-uddannels for den tidligere rocker. Han mener i stedet, at hans 'uddannelse på gaden' må være uddannelse nok.)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar