onsdag den 24. september 2014

Et stor NUL får F.P. Jacs Mindelegat

nemlig medlem af Bandet Nul, sammen med Jac og Asger Schnack, KLAUS HØECK. Det må¨siges at være perfekt passende!

- et digt fra den første nul-bog, der bare hed NUL, fra 1980:

hvorfor rende rundt med røde
faner eller holde lange taler
om arbitrære revolutioner
når alt du behøver er at lytte
til Blondie eller brække
en syrengren af og sætte den i
den konservesdåse som du netop
har skåret dig til blods på?
eller gå hen til rundetårn og sig: undskyld!

- et digt fra Topia eller Che Guevera (apropos 4. sæson af Boardwalk Empire, hvor Nucky er på Cuba (anno 1931)), fundet i Ung dansk poesi. 22 digtere fra halvfjerdserne (som jeg havde taget frem for at finde Lola Baidel-digte ...)

Jeg tager til Cuba mine længslers land
Aftenskumringen er rødlig som cocco
loba plantens vedd, når det tilsættes vand
og saltsyre. Mens jeg spekulerer o

ver tidens, stedets og handligens mangfol
dighed, nærmer vi os langs de sidste i
sobarer og lufthullers mægtige kold
fronter. Nu er også ideologi

aaaaaa ddd eeeeeeee hhh iiiiiiiii brudt
kkkk mmmm nnnn rrrrrrrrrr te 
rrrrr tttt vvvvv øøø ååå log

ernes grænse og lydmure gennembrudt.
Jeg er ankommet på fastende hjerte
for at skrive en infrarød monolog.

- Klaus Høecks mindedigt for Michael Strunge, fundet i Den danske lyrik, bind 5 (taget frem for at finde Lola Baidel-digte ...)

Til Michael

der er en ømhed
som sårer hjertet mer end
et samuraisværd

en maskulin hen
givenhed mer grusom end
en rose i blomst

der et et liv som
ikke kun måles i år
men i kærlighed

i kortere glimt
men klarer så du sand
heden mer end vi

- MON IKKE jeg havde antaget alle 3 til Hvedekorn? liker dem gør jeg umådeligtfoto: prisorganisator Lars Gundersen

8 kommentarer:

 1. Hjertet i Faderens Sværd
  ikke
  Jeg vil være i hjertet af Nash
  Selv tælle fiber s.
  Wenta tykkelse rart for hans kunst
  Gash

  SvarSlet
 2. Gud enten notat på fliser eller kode ord som en dag på Facebook. Imamen var ordet, Gud for nedsat sikkerhed og en dreng tælle lerbehandling halvmåne foder. Fratrukket faldt ikke for os alle er en krystal af nedsat non-fest. Gud af hele Koret blev grundlagt mindre informeret din nabo. Hvert svar er en natlig basis Vis Shaman sine klassiske søjler oprindeligt angst klokke til klokke-legged støbt i Jeriko. Uden hjerter af al din disk agent

  SvarSlet
 3. Var en meget flot artikel, tak for deling. Skrotpræmie

  SvarSlet
 4. Mange tak været deler en vidunderlig ..

  SvarSlet
 5. Finally I have found something which helped me.Appreciate it!
  God Skrotpræmie

  SvarSlet
 6. Skrotservice.dk – få den bedste skrotpræmie for din brugte bil!
  Den danske bilindustri har i lang tid været præget af meget hård konkurrence og ingen bilproducenter mærker undtagelsen! For at være ”up to date” og for at skabe præference på markedet, er bilproducenter sommetider nødsaget til at udvikle nye bilmodeller, med mange flere avancerede funktioner. Derfor annonceres der næste nye bilmodeller hver måned, hvilket også med til at skabe rig mulighed for potentielle bilejere, for at købe deres ønskede bil.
  Og hvis man bor i Danmark og ens nabo har fået sig en ny og lækker bil, så overvejer man selv måske også muligheden for at købe en ny bil og samtidig vil man også gerne skrotte eller sælge ens gamle bil til en fordelagtig pris. Kontakt: www.skrotservice.dk eller ring: +45 50 50 20 60
  Hvis du ejer en gammel bil, så er tiden måske kommet for at skrotte bilen og vælge en ny. Måske er du allerede på udkig efter jeres nye bil derhjemme. Du vil formentlige hellere køre i en ny bil, end den gamle. Men vi beder dig ikke om at skrotte bilen, uden at få en fordelagtig præmie for den. Skrotservice er her for at tilbyde dig den bedste pris for din gamle bil. Hvis du søger efter en professionel skrotservice i Danmark, er du kommet til det rette sted. Alt hvad du behøver at gøre, er at besøge vores hjemmeside www.Skrotservice.dk, hvor du kan få flere oplysninger om vores tjenester og services.
  Vi vil tilbyde dig den bedste pris, når du ønsker at sælge din gamle bil. Du kan også kontakte os via +4550502060.
  Vi ved at folk ønsker at få det bedste tilbud på deres gamle biler. Derfor venter der også det bedste tilbud til dig på www.Skrotservice.dk For skrotten vil vi tilbyde en fornuftig pris, som passer i overensstemmelse med dine forventninger. Der ligger ikke nogen yderligere skjulte omkostninger på din bil, når du handler med os. Vi har været i branchen i mange år og har haft mange glade og tilfredse kunder, indtil videre. Hvilket er med til at gøre os til en af de bedste i Danmark.
  Vores mål er, at hvis vi tilbyder dig god og professionel service, så vil du måske også henvise vores navn videre til andre, som også ønsker at få den bedste pris, for deres gamle biler. Dette er blevet en god måde for os at skabe opmærksomhed på blandt potentielle kunder i Danmark. Besøg Skrotservice.dk
  Hos www.Skrotservice.dk vil vi tage os af alt, det er relateret til handlen af din gamle bil, så du ikke skal gøre noget. Vi vil sørge for at bilen bliver afhentet, pladerne bliver afmeldt og bilen bliver miljøvenlig skrottet. Vi køber alle slags biler: gul-plade biler, defekte-, skadet- og almindelige person biler. Hvis du er på udkig efter en hurtig og nem løsning, med eventuel kontaktafregning, for din brugte bil, så bør du kontakte os allerede i dag via www.Skrotservice.dk eller ring på +45 50 50 20 60!

  SvarSlet