fredag den 21. september 2012

Lone Hørslevs allegoriske fortolkning af Fifty Shades-hypen

i den effektivt one-trick-vittige sektion, "Den skærpede tone", som jeg glemte at nævne i min anmeldelse af La'os (fordi den kun er one-trick-effektiv, men netop derfor burde jeg have omtalt den, hædrende, fordi den tør være one-trick-effektiv i stedet for kækt kompleks (at tricket så godt kan minde en smule om tricket i Martin Glaz Serups Marken nævner jeg kun i dobbelt parentes, for det trick (ikke-person optræder som person) har jo heller ikke Martin fundet på); det er i virkeligheden de hårde økonomiske tider og nyheder - Den græske situation, Finanskrisen, Den nedjusterede danske vækst, Den globale opvarmning, Ungdomsarbejdsløsheden - de ivrigt læsende mødre drømmer om at have handlekraftig sex med:

Finanskrisen slikker med stor iver og beslutsomhed, den har et god tag i mine baller, emsn den slikker og slikker, bruger tungen så godt den nu kan. Finanskrisen er stærk, den stønner og løfter mig op på sin pik. Jeg er en lille smule overrakset over HVOR stærk den egentlig er, hvordan den kan holde mig sådan. Bagefter tager Finanskrisen mig bagfra, den bider mig i øret, og sådan bliver vi ved til den også er kommet.

2 kommentarer:

  1. Tricket brugt i/af en drøm af Helle Helle i Cool nr. 1:

    Jeg får endelig fortalt Rusland, at det skal opføre sig ordentligt overfor mig. Jeg har altid behandlet Rusland ordentligt, siger jeg. Jeg taler med store bogstaver. Mærkværdigvis gør det indtryk.

    SvarSlet
  2. Du var meget pæn ved Lone, måske fordi Lone er meget pæn og ikke hedder Leon.
    VH
    Joel Posner

    SvarSlet