tirsdag den 18. august 2015

Georgina Gearløs Olsen

Det fineste, strengt og prunkløst opsatte, nye litteraturtidsskrift, ADDENDA, er på gaden, redigeret af Hedvig Tygstrup Greiffenberg, Poul-Louis Bøving Larsen, Güney Alan Özcan, Victor B. Chakravarty, og med bidrag af Otto Sejer Beim Rasmussen (af mig ukendt), Peter Clement Woetmann, Rasmus Halling Nielsen (en hel bidragsFØLJETON), Andreas Jensen, Pia Tafdrup, Christina Hagen, Juan José Millás, Simon Grotrian og Ursula Andkjær Olsen - pænt imponerende! UAO bidrager, Storm P.-agtigt, med "Med mine opfindelser" x 3, hvoraf jeg kender den ene og fredeligste, "Hvid-jul-brillen", fra hendes blog (som jeg ikke har været forbi i alt for lang tid - det skal der laves om på), her er de to andre:

Robothud

Det allerbedste: Robothud, jeg har altid hadet min hud, hadet hud, måske over en bred kam, det tror jeg ikke, bare min egen, de andre er vilde med hud, jeg FATTER DET IKKE, jeg vil nu opfinde en robothud, som jeg kan have på ALTID, huden er menneskets største organ, nu bare som robot, så ville der altid være noget andet, en anden, imellem mig og verden, ja, ja, dvs. problemet er, hvem er huden, huden er mig, og det ville være bedre, hvis den var ikke-mig, sig selv, så den bedre kunne beskytte mig. Den skal være i ALLE REGNBUENS FARVER, skinnende, gnistrende, når nogen kysser den, kysser de ikke mig,
det må jeg leve med.

Medusas robothår

Mit medusa robothår er en paryk med robotslanger i grønne, brune og gyldne farver. Idéen opstod, fordi jeg har et problem med mit hår, jeg ser dum ud med kort hår, men jeg er for doven til at bruge tid på at vaske og børste håret, derfor er jeg nødt til at klippe store hårklumper af en gang om måneden. Så tænkte jeg: Skal jeg simpelthen bare have dreadlocks, små fletninger, noget, nok bedst med dreadlocks, men så gik det op for mig, at dreadlocks også kræver pleje og omsorg, så den idé er helt død.(fra billedsøgning på 'Medusa robot hair')

1 kommentar:

  1. Er det anmeldt nogle steder?

    Og for øvrigt er det andet nummer yderligere imponerende. Indeholdende Mikkel Thykier, Rasmus Graff og andre Grammys.

    SvarSlet