fredag den 9. januar 2015

OH BOY! CHRISTINA VANDT

Montanaprisen! Sikken glædelig overraskelse!

Informations reportage, inkl. Hagens Skype-tale, klip:

»Og så vil jeg gerne tilføje noget, som egentlig er et svar til Rasmus Bo Sørensen fra Information, som jeg talte med forleden dag,« begyndte hun. »Han spurgte mig, hvorfor fejlene er så nødvendige og jeg havde ikke rigtig et ordentligt svar til ham, fordi jeg simpelthen var så ude af mig selv og forvirret – men nu har jeg fundet et svar til dig, Rasmus – og jeg ved, at du sidder derude et sted: Fejlene er nødvendige, Rasmus, fordi fejlene – stavefejlene og vreden og klokken, der løber, og den her snublen og famlen og overreaktionerne og alt det grimme – ér livet, ér det at leve og at være et menneske og ikke mindst at være en kvinde. Fejlene, sprækkerne, menneskeligheden er det smukkeste og det eneste, der gør det udholdeligt at være til i denne verden.«

3 kommentarer:

 1. Det blev et rent og fortjent Basilisk-steal!:

  Majse Aymo-Boot vandt Publikumsprisen (Champagneprisen) for Over os hænger en vidunderlig sol

  SvarSlet
 2. Nå nej, den bog Gyldendal har udgivet, af en eller anden fortryllet/hypnotiseret grund, men Majse ER Basilisk-redaktør og tidligere Basilisk-forfatter (mens Hagen er tidligere Gyldendal-forfatter og af en helt bestemt ufortryllet/uhypnotiseret grund (hvaderdetfornogetmonstergrimtnoget!) ville Gy ikke udgive Boyfrind)

  SvarSlet
 3. Basilisk har også udgivet Per Aage Brandts digtsamling Tidens tand, mørkets hastighed, der ikke er uden chancer for at vinde Kritikerprisen - det har virkelig været et stærkt Basiliskår (Peter Højrups Island, også Montananomineret, udkom til overflod også)

  SvarSlet