torsdag den 31. oktober 2013

Rotten - trist dokumentarisk kortroman (kandidat til Nordisk Råds doku-kortromanpris, ny kategori 2014)

1. kapitel

Kære alle,

X har netop konstateret, at en levende rotte har taget ophold i en af vores containere til renovationsaffald nede i gården. Han har lagt en palle oven på containerlåget, så rotten ikke kan slippe ud.

Jeg har anmeldt rotten til Frederiksberg Kommune, og de vil komme i morgen og tage sig af den.

Men I skal således ikke benytte containeren, så længe der ligger en palle oven på låget.

Når rotten kan komme ned i containeren må det skyldes, at låget har stået helt eller delvist åbent. Da affaldet tiltrækker rotter er det derfor vigtigt, at containerlågene altid er lukket helt til. Dette skal jeg bede alle være opmærksomme på. På forhånd tak!
 
2. kapitel
 
Kære alle,

Rotten i affaldscontaineren, som i mellemtiden havde forspist sig og var død, er nu fjernet af rottefængeren. Der er også blevet sat en rottegiftbeholder op på containerpladsen.

SLUT

1 kommentar:

  1. Sinister efterskrift - for hvad eller rettere hvem var det lige, rotten havde forspist sig på ...

    Vi er desværre i den uheldige situation, at vores skønne indekat, Monty, er forsvundet i forbindelse med udskiftningen af vore vinduer i dag.

    Monty er sort med en hvid plet på brystet. Han har grønne øjne og er normalt yderst kælen. Vi har vedhæftet nogle billeder - og som I nok kan konstatere er han ikke voldsomt fotogen ;-)

    Hvis I ser en meget forvirret sort kat løbe rundt i området, der matcher vores beskrivelse ovenfor, må I meget gerne kontakte os på tlf.

    SvarSlet