onsdag den 13. marts 2013

Pølse, der springer, og pølse, der ikke

Henrik Nordbrandt i kapitlet om spøgelser i den nye samtalebog (Jens B og jeg fik et fælles, ustyrligt grineflip, da jeg læste stykket op i telefonen)

Jeg sad på en bar i Spanien og bestilte en Chorizo infierno, dvs. en pølse, der bliver overhældt med cognac, hvorefetr der bliver sat ild til den, og så spiser man den. Vi sad fire mennesker og drak af nogle fine tynde sherryglas. Chorizopølsen røg op i luften og lige ned i et af glassene. Der noget der sker engang i et årtusind, allerhøjest. Det er selvfølgelig ikke så mærkeligt som det med spøgelsesbilen. Det kan god forklares rent fysisk, at en pølse kan gøre sådan, men det er ret usandsynligt.

Og en "opfindelse" af Storm P. (som jeg faldt over LIGE EFTER jeg havde læst om Nordbrandts springende ildpølse, også et SÆRT TILFÆLDE!):

Foto af værk

MAGNETISK NONSENS. For at imødegaa Professor Lammelaars Paastand, at Spegepølser er magnetiske, har vi som vist paa Fig. fremstillet et Apparat, som ganske gør det af med L.'s Teori. Det viste sig, at Spegepølsen overhovedet ikke reagerede paa nogen Vis, men tværimod viste stærk Uvilje mod at lade sig paavirke af noget som helst. Professorene Dallerhik, Jensen Hup, Olemand og P.H. Flødeskæg var tilsagte for at bevidne dette. At der skulde være gaaet et Lys op for L. er kun et Forlydende.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar