fredag den 22. marts 2013

Polemisk burger

Jeg spiste eftertrykkeligt en Hamburger i McDonalds på Kgs. Nytorv i eftermiddag - "serveret" af yderst sympatisk og hektisk (en egen excentrisk hektik NB, ikke en påtvunget, profikmaximerende) McDonalds-medarbejder ved navn Emil med moustache og tatoveringer og butterfly - i anledning af Søre Ulrik Thomsens dislikes i Information (for sikke også en sløv laks jeg fik, den sidste gang jeg var på Aporta):

Smeltet ost, nationalisme, kunstnermiljøer, teokrati, John Lennons Imagine, at alting skal være festival, glinsende sportstøj, lukningen af Nørrebrogade, Henry Millers vitalisme, illoyalitet, at sige farvel for altid, tag 3 betal for én, kvarterløft, hudløst ærlige interviews, at skulle ud af fjerene, stand up-komik, kemisk psykiatri, når dyr får tøj på, rygeforbud, rytmisk musik i kirken, hedebølger, piercinger, eddikedressing, antiintellektualisme, troen på at verden kan blive perfekt, bydele hvor der ikke længere bor gamle mennesker, krimier om transseksuelle seriemordere, at Restaurant Aporta er blevet til McDonalds, når elevatordørene lukkes, finere madlavning, grøn by, privatisering af etaterne.

Og her et stykke stand-up-komik:


Og her er et klip fra en krimi om en transseksuel seriemorder:

2 kommentarer:

  1. Jeg tænker...
    Ville Arcade Fire's "Neon Bible" (der blev indspillet i en en nedlagt kirke)tælle som rytmisk musik i en kirke, hvis man spurgte SUT

    SvarSlet
  2. Nemt at være imod 'grøn by' når man ikke skal køre igennem den hver dag, og i øvrigt ikke har forstand på giftige partikler eller klimavidenskab eller benzinens oprindelse og forarbejdning. Nemt at være ligeglad når man i bund og grund hæfter sin idealisering af storbyen på et romantiseret indtryk fra tilflytningen. At disse likes og dislikes skal være relevante for andre end SUT selv, er ren spill-over fra Facebook og Myspace. Identiteten der blev til en jakke med badges, endeløse proklamationer uden kildehenvisninger eller argumentation, som selv i ærlig velmenhed er umulige at sortere kvalitativt for den læser som ikke i forvejen har set grundene.

    SvarSlet