onsdag den 27. marts 2013

Censureret påskeæg

Denne Facebook-opdatering af Keith Thomas Lohse ville jeg have foretrukket til min KIOSK i WA Bøger i dag - GOD PÅSKE! - men jeg anede, at den kunne være kontroversiel, så derfor fik de et fredeligere alternativ, der selvfølgelig blev foretrukket:


En brandvarm dag i Galilæa for en masse år siden: Og Jesus kiggede karismatisk ud over den forsamlede skare, så talte han og sagde, med sin vidunderlige malmfulde Søn-af-Gud-fisseslikkerstemme: "I like to move it! I like to move it-move it". Ingenting, ikke en lyd. Så prøvede han igen "For jeg ka li at danse, jeg ka li at danse-danse!". Langt borte, ude over Nazareth Sø, kunne man høre en vred måges brægen, det var alt. "I røvhuller, I ville ikke kunne genkende sand X-Factor om den så sprang op og bed jer i pikken. Er det fordi jeg er jøde?". Nu hulkede han tavst, og det lange hår flagrede anklagende i den støvede semitiske eftermiddagsvind. En eller anden hoster.

1 kommentar:

  1. Fantastisk ultimativt anti-påske-jeronimusseri ved Christian Braas Thomsen på FB:

    Nu gider jeg ikke se flere nuttede påskeæg eller modtage flere hilsener om en god påske. Nogen fejrer åbenbart påske, fordi en eller anden sadomasochistisk hippie for 2000 år siden lod sig korsfæste i Mellemøsten. De mener desuden, at han tre dage senere genopstod fra de døde - og siden fór til himmels. Men okay, hvis ikke kristendommen er godt for andet, kan den selvfølgelig lede den almene skizofreni ind i socialt acceptable baner, så dens tilhængere undgår det, som er værre, nemlig at havne på de i forvejen overbelastede sindssygehospitaler. Og ved at introducere overnaturlige størrelser som jomfru- og opstandelsestro, kan den samtidig sætte tilværelsens to største udfordringer ud af kraft, nemlig seksualiteten og døden. Den tror vi bønder altså ikke på. A sæjer walbekomm´

    SvarSlet