onsdag den 27. juni 2012

Komplet sommerferieordbog

stene - at være alene og foretage sig så godt som ingenting

chille - at være sammen med andre og foretage sig så godt som ingenting

eksempel:
- Hey, jeg sidder bare her og stener, kommer du og chiller?

6 kommentarer:

 1. Emil, Mads, Jonas og Morten kender TAXA. Altså fra mekanikergraven til Paludanbartender og helt ind på psykologistudiet.

  Det betyder såment TAK. I don't mind sharing.

  SvarSlet
 2. Wrong, man kan sagtens chille oven på samvær alene med substans og stene alene iblandt mange med en pind. Vi ses på Roskilde, Lars.

  SvarSlet
  Svar
  1. Enig.

   Hvis man overhovedet kan tale om en forskel på de to udtryk tror jeg det har med stemning/følelse at gøre. Stene kan indebære en flig af melankoli hvorimod chille altid har postive vibes.

   Slet
 3. Altså, min ordbog er baseret på analyse af sprogligt materiale indsamlet blandt den ikke lille gruppe af 16/17-årige, der har deres daglige gang eller flyden måske rettere i min søns værelse og frem for alt overhøring af samme søns mobilsamtaler; dér betyder de to ord det og det! Men ellers flugter definitionen jo fint med seneste anonymes nuancering: det kan være lettere melankolsk at være alene, det er ret entydigt fedt at være sammen med andre.

  SvarSlet
  Svar
  1. Okay okay Lars, jeg må have tillid til din empiri. Det er jo også rigtigt nok som du siger, at melankoli forekommer oftere når man er alene og at selvskab er "fedt".

   Slet