torsdag den 28. juni 2012

1 Katrine (minus Katrine) ind, 1 Larslars ud

Samtidig med at denne nyhed stod i avisen (og jeg ved ikke, hvad Guldager var utilfreds med på Gyldendal, reklamer med hendes technicolor-airbrushede fjæs har været allestedsnærværende, men jeg kan selvfølgelig, sådan rent djævlekontraktmæssigt, godt se pointen i at få endnu mange flere penge for at (HAVE VALGT AT - KOM TILBAGE, EKS-IDOL!) skrive dårlige bøger):

Efter 18 år hos Gyldendal udkommer forfatteren Katrine Marie Guldager fremover på landets næststørste forlag, Lindhardt og Ringhof. L&R har de seneste år været gennem en bundvending, hvor man efter konstante chefudskiftninger, uro og markante millionunderskud så forfattere søge andre steder hen. Med den tidligere Gyldendalchef Lars Boesgaard som ny adm. direktør vil Lindhardt og Ringhof prøve at vende tilbage som et skønlitterært forlag, der kan være et alternativ til Gyldendal. Første bog hos L&R fra Katrine Marie Guldager bliver en samlet og revideret udgave af romanerne ' Ulv' og ' Lille hjerte'.

- modtog jeg en "Royalty afregning" fra Lindhardt og Ringhof på 0,00 kr, og måske hænger det sammen?:

Titel: Larslars

Primo lager 0
Trykte eksemplarer 0
Solgte eksemplarer detail 1
Solgte eksemplarer bogklub 0
Frieksemplar 0
Makulatur 0
Lagerkorrektioner (svind m.v.) -1
Partisalg 0
Ultimo lager 0

Så vidt jeg læser opgørelsen, opdagede forlaget, da de solgte 1 eksemplar af Larslars, at de rent faktisk havde 1 eksemplar på lager, selvom de havde opgjort, at lageret rummede 0 eksemplarer, og nu har de så atter 0 stk. Larslars - + 1 stk. Katrine Marie Guldager.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar