torsdag den 28. april 2016

Dagens dis

eller rettere gårsdagens; hvis ikke faktisk En Anmeldelse - en god dårlig kort-én - alle centrale kriterier er opfyldt. Lea Løppenthin som "Kulturforbrugeren" i Politiken på spørgsmålet om, hvilken kulturoplevelse hun følte, hun spildte tiden på?

»I sidste uge købte jeg norske Tomas Espedals bog ' Mitt privatliv'. Det er en skrækkelig bog. Den er sentimental og selvmytologiserende og lever op til klicheen om forfatteren som en særlig skrøbelig skikkelse. Det er små tekster, som er skrevet ud fra nogle kedelige billeder, han selv har taget. Bogen ligner mest et Noa Noa-katalog. Det var skuffende«

3 kommentarer:

 1. 3 andre svar:

  Hvilken bog har du senest læst?

  »Den tyske forfatter Herta Müllers ' Altid den samme sne og altid den samme onkel'. Det er en samling erindringstekster om hendes liv i Rumænien under det kommunistiske diktatur. Hun har en måde at sammenskrive materielle og kulturelle fænomener på - f. eks. hvordan lommetørklæder er indlejret i diktaturet, og hvordan diktaturet er indlejret i dem. Det er sindssygt smukt, uhyggeligt og overbevisende«.

  Hvilket tv-program har gjort indtryk på dig for nylig?

  »Livsstilsprogrammet ' Kender du typen'. Efter at Flemming Møldrup er kommet med, er det virkelig blevet godt. Han er så fed og sympatisk. Og så håber man bare, det vil gå ham godt i quizzen. (...)

  »Det er et vildt spørgsmål. Livet, tror jeg. Hvert år«.

  SvarSlet
 2. Hov, spørgsmålet manglede ved sidste svar i kommentaren - men håber I troede det var en quiz og har gættet på det:

  Hvad har været din største kulturoplevelse i år?

  SvarSlet