lørdag den 15. november 2014

Yønke

Jeg fik en reklame-mail fra Tiderne Skifter om deres tre novemberudgivelser af
Rothstein,
Møllehave
og Jønke
- kulturelitens kærnetropper
og det viser sig, ifølge Ekstra Bladet, at Yahya Hassans Yahya Hassan er skrevet af efter Jønkes i lige mål internationale bestseller Sjakalmanifestet (og intet manifest bør skrives før man har samlet tankerne i et fængsel, seriøst!)

JØNKE OM: 'Yahya siger det samme som mig'


' SJAKALMANIFESTET': Mener ikke selv, at det er racistisk

af SUNE FISCHER

Tilbage i 2008 offentliggjorde Jørn Jønke Nielsen ' Sjakalmanifestet', der omtalte en adfærd, han mener er fremherskende blandt visse unge indvandrertyper. Jeg står stadig ved indholdet af ' Sjakalmanifestet', siger rockerveteranen til Ekstra Bladet.- Ret beset siger jeg ikke noget, som andre ikke har bekræftet siden hen. Eksempelvis Yahya Hassan.- Det afgørende er selvfølgelig, hvem der siger det og hvilken hudfarve de har, tilføjer han.
Han beskriver, hvordan hele ' Politiken-segmentet' og en række andre såkaldt politisk korrekte typer efter Yahya Hassan pludseligt erkendte problemstillinger, der netop knyttes til unge, ' mistilpassede' indvandrertyper.Allerede kort efter offentliggørelsen blev ' Sjakalmanifestet' oversat til en række andre sprog og siden offentliggjort på diverse indvandrerkritiske blogs.Jørn Jønke Nielsen var overrasket over den pludselige drejning og internationale interesse. Han mener ikke selv, manifestet er racistisk.Jeg beskriver en særlig mentalitet, siger han. Han fortæller, at det var, mens han sad i Politigårdens Fængsel, han samlede tankerne til manifestet. Egentlig var det til internt brug og ikke offentliggørelse.- Men da politiet via pressen beskrev, at konflikten handlede om kriminelle markeder, offentliggjorde vi det for at forklare, hvad kon-flikten rettelig handlede om, siger Jørn Jønke Nielsen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar