fredag den 14. november 2014

Antik respekt rekonstrueret

Ovre hos Gladiator har de afskrevet det meste af min anmeldelse i dagens WA Bøger af Hans Otto Jørgensens Hids jer lidt ned og lad dværgen komme forb, link her, men de har selvfølgelig ikke kunnet inkludere den respektfulde indledning ang. akkurat forlaget, som ikke nåede med i avisen, så den kommer her:

-->
Da Gladiator for et år siden blev lanceret, tænkte skeptiske brancheiagttagere, at forlagets største og eneste aktiver ville være Josefine Klougart, kidnappet fra Rosinante&Co, og medstifteren Hans Otto Jørgensen, rendt af pladsen hos Gyldendal.
  Men det har været mildest talt imponerende, hvad de efter Klougarts rådvilde december-mursten Om mørke har sendt ud af tydelige og betydelige udgivelser, fra debutanter som Jacob Skyggebjerg og Lea Løppenthin og yngre veteraner som Maja Lee Langvad og senest Amalie Smith. Gladiator er, hvad angår vigtig smalhed, oppe på halv Gyldendal-speed mindst, og respekt for det det sagorasme! 
-->
   Nu omsider er seniorchef Jørgensen selv på gaden med en kostelig titel, som nok ikke alle ikke-chefer ville få godkendt, Hids jer lidt ned derhenne og lad dværgen kommer forbi – hentet i den fint og præcist flimrende byfest-skildring ”Sommer, idyl”.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar