tirsdag den 18. november 2014

Tilykke til Llambìaz

Suzanne Brøgger fylder 70 i dag, og den bedste bog af Brøgger, jeg har læst er Pablo Llambìas' (kønsskifteoperation på Brøggers) Kærligheden vej & vildveje, 2009. Jeg har aldrig kunne finde ud af af at læse eller for alvor synes om Brøgger, men Llambìas er jeg en stor fan af, og for ham er og bliver Brøgger en primær inspiration, hvilket jo må sige, at uden hende ville Llambìas være mindre eller måske slet ikke Lambìas, ergo kan jeg pga. min begejstring for Llambìas pinedød være nødt til at være glad for Brøgger, så tillykke til ham og dermed os med hende. Her klip fra pabloficeringen af 1975-bogen:

Fire brystvorter rører hinanden spidst og let, varmt som en favn, hårdt som et savn - maveskindene klasker en kende. Pablo med grønne øjne, slanke hofter og kirsebærfarvet mund lugter af moskus og ligger øverst, det er goså ham der kysser mig, hvis læber er mere ovre i det okre, skikkelsen mere moderlig, øjnene ravfarvede.
  Pablo har altid haft lyst til at omfavne mig, men på grund af forholdene bliver det ikke til mere telefonpassiar og hastige møder på cafeer og kondotorier.
  jeg ved ikke havd jeg vil - bortset fra ta jeg gerne lader mig kysse.
  - Kan du li' mig er mit standard-spørgsmål.
  - Om! Pablo ryster mig lidt i lænderne, bider mig for sjov i øret og slikker mig ivrigt på tindingerne - Jeg ser aldrig nok til dig. Åh, vi kan aldrig være alene, hvisker Pablo og gentager det, fordi Nina Simone synger så højt.

News Feed

Tillykke!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar