mandag den 3. marts 2014

Politikensuk 1

Den usynlige tekst under Yahya Hassans digt (uddrag: UNGDOMMEN VED CHECKPOINTS/ MED POLITISKJOLDE OG POLITISTAVE/ SKUDSIKRE VESTE OG SKIBRILLER/ POLITIUNIFORMER HÆNGES I PIGTRÅD/ UDSTYRET DELES UD/ EN FLOK PATRULJERER I POLITIKØRETØJER/ TRAFIKPOLITIET BLANDER SIG UDENOM/ REGERINGSBYGNINGER OMRINGES OG BEVOGTES AF ARBEJDSLØSE/ PÅ TOMME TANKS PLANTES ET FLAG/ OLIETØNDER OG SMELTEDE DÆK/ VARMER VINTEREN VED VODKAPOSTEN/ POLITIKERSLAGSMÅL I PARLAMENTET/ KORRUPT PRÆSIDENT IN MENTE/ KORRUPT PRÆSIDENT AT FORVENTE) i dagens Politiken:

VI GAV HAM 250.000 KR. OG ALT HVAD VI FIK VAR DETTE PÆNT UINSPIREREDE OG AUTOMATISEREDE, BARE PÆNT PROFESSIONELLE (PROFESSIONELT YH'SKE) REPORTAGE-DIGT FRA UKRAINE (LANGT MINDRE INTENST END DIGTET OM AT BLIVE OVERFALDET PÅ HOVEDBANEGÅRDEN, SOM VI, POLITIKEN, POLITIKEN, POLITIKEN, OGSÅ BRAGTE, SELVOM HAN I RETTEN SAGDE, AT HAN IKKE HAVDE SKREVET ELLER VIDEOPLÆST DET, HVILKET HAN SELVFØLGELIG HAVDE, HVORFOR ELSKER HAN OS IKKE LIGE SÅ MEGET OG LIGE SÅ BETINGELSESLØST OG OG HELHJERTET OG UKOMPLICERET, SOM VI ELSKER HAM? ÅH, Y!)

1 kommentar:

  1. Gives en pris ikke for noget allerede udført, hvad enten prisen uddeles af Weekendavisen eller Politiken? Betyder 'afstemning' noget forskelligt de to steder - har Politiken 'valgt' Yahya Hassan eller har læserne? Ja det digt er ikke dårligt men selvfølgelig ikke af samme vægt som 'Yahya Hassan' - hvordan skulle det kunne være det? Kan dette blogindlæg måske leve op til det bedste, du har lavet?

    SvarSlet