lørdag den 1. marts 2014

Brianer - rockerhjerner vs. bokserhjerne - quizlitteratur

Inde på selve fængselsarealet var der kun to parkeringspladser, hvoraf den ene var reserveret til en bus, der kunne køre urolige fanger i arresthus, og den anden til en personbil, der kørte fanger til og fra retten.
  Da Brian Nielsen ankom sammen med Mark Hulstrøm, valgt han ikke desto mindre at køre helt ind mellem fængslets barakker og parkere sin sponsorfinansierede Nissan på det "ulovlige" areal.
  Sandberg husker episoden, som var det i går:

Først kørte de helt ind i fængslet, hvilket man selvfølgelig ikke måtte. Så hoppede Mark ud. Han havde åbenbart holdt sig længe, så han tog pikken frem og begyndte at pisse i et hjørne.
  Jeg var pinligt berørt og syntes, det var en helvedes scene, de drenge lavede. Men betjentene morede sig selvfølgelig.

Sandberg havde bedt sin ven om at tage bronzemedaljen med, fordi han gerne ville vise den til nogle stykker i fængslet, primært "Birch". Derfor gik han hen til HA'eren, som havde besøg af sin kæreste:

"Birch":
Vi lå faktisk og knaldede, da Sandberg kom og bankede på.
  Brian Nielsen viste sin medalje frem. Flot var den.
  Jeg spurgte, om jeg måtte mikse en fed på den. Han så mærkelig ud i hovedet. Det måtte jeg ikke.
  I øvrigt tror jeg, at han var skuffet over, at jeg ikke var større.

Brian Sandberg siger, at han var ved at dø af grin ved synet af boksevennens ansigt, da han hørte, hvad "Birch" ville låne medaljen til.
  Brian Nielsen hævder, at historien er løgn, hvilket den dag i dag kan give anledning til en slagudveksling mellem de to:

Brian Nielsen:
Hvor fanden har Sandberg den historie fra? Det er jo for latterligt. Selvfølgelig har jeg ikke haft min medalje med ind i Jyderup Statsfængsel.
  Hils ham og sig, at han er blevet lystløgner på sine gamle dage.

Brian Sandberg;
Brian Nielsen har glemt det, eller også har hans hjerne bare taget skade. Han er jo bokser, for helvede. Han har sikker ingen hjerne tilbage.

- fra Henrik Madsens spøgelses-hæderlige Gangster - Brian Sandberg, som jeg hurtiglæste det meste af i morges

Ingen kommentarer:

Send en kommentar