tirsdag den 15. februar 2011

Åh nej, mig vs. Mik er en nyhed

Jeg har lige talt med en journalist fra Berlingske Tidende og afsendt følgende mail til Johannes Riis, som journalisten havde talt med først (og nu skal jeg hurtigt videre med min Rohde/Knutzon-anmeldelse, jeg følger sikkert op senere med den post, jeg planlagde i går aftes, inden jeg faldt i søvn; "Jeg vil ikke være en fucking skallesmækkende mimose"):

Kære Johannes
Jeg ville have mailet dig et link til min blog i går, men kom fra det pga. pludselige gæster og i dag er lutter deadlines - så jeg er ked af, at du skulle få den kylet i hovedet af Berlingske-journalist - jeg synes så heller ikke at "sagen" burde blive en journalistisk hårdtvinklet avis-nyhed, men selvfølgelig mener jeg, hvad jeg skriver på bloggen - : at hvis IM mener, hvad han siger på hjemmesiden, så bør Gyldendal ikke være med på galejen - jeg er GLADELIG med på al mulig fabulerende hån og latterliggørelse fra forfatterside, men grænsen går ved voldstrusler og injurierende beklikninger (som dem Sonnergaard senest har dynget Skyum til med i Inf.)
Mange hilsner Lars

1 kommentar:

  1. I det mindste er der nogle der giver den svinehund lidt polemik. Det er jo fuldstændig latterligt, det er længe siden Michael var i topform...

    SvarSlet