torsdag den 17. februar 2011

Endnu et insidejob

(mens de diskuterer sig elektriskblå i hovederne nede i kommentarfeltet til godnat-blogposten og Deadline plager, nu på sms. om please at få mig i studiet)

HVEM HAR STJÅLET MIN 2. MAOSKO!?

ALTSÅ DEN VENSTRE!

HVIS DU, MAOSKOTYV, TROEDE, DU TOG DEN HØJRE, TOG DU FEJL, MEN DET ER JO EN RINGE TRØST HER!

6 kommentarer:

 1. læs calvino. palomar. om tabte sko.

  SvarSlet
 2. ditte.giese@pol.dk17. februar 2011 kl. 15.02

  Hej Lars, vi vil også gerne tale med dig på Poltiken, hilsen Ditte Giese, kulturred.

  SvarSlet
 3. Hej Ditte
  Jeg vil heller ikke tale med jer!
  Men citer meget gerne løs fra den allerede publicerede svovlpøl af forbandet ævl.
  kh Lars

  SvarSlet
 4. ditte.giese@pol.dk17. februar 2011 kl. 15.44

  Det er en aftale. Var jo lige nødt til at prøve..

  SvarSlet
 5. Noget der undrer mig er at alle disse medier har SÅ travlt med at gå op i denne slags splid, at de ligefrem plager på denne måde. Jeg har nu prøvet at komme i kontakt med Aftenshow, Tv2 o.s.v i forbindelse med et projekt vedr. Udryddelsen af Polio. Hvor vigtigt det end er at vi får stoppet denne forfærdelige sygdom, så kan det altså ikke stå mål med en lille rask hanekamp mellem en journalist og en forfatter. Jeg vil ikke stille mig til dommer for hverken den ene eller den anden, men jeg tænker at det i den sidste ende er alle de små der er og blir taberne, mens de store endnu engang griner hele vejen til...
  Whatever!! Hovedsagen er at vi fik et rungende nej....

  SvarSlet
 6. Een ting er i hvert fald uundværlig, hvis der skal komme et opbyggeligt spektakel ud af nedbrydende ballade: kombattanterne skal være både underholdende og indsigtsfulde, ellers er det udsigtsløst.

  Jeg har det sådan med denne hanekam(p) at håret knapt nok kan holde til de kamme som reder (og redder) dagene på kulturredaktionerne.

  Hvis IM's udfald kun var en måde at promovere hans nye bog på, så lykkedes operationen...men så bekymrer jeg mig en hel del om patientens generelle prognose.

  Fiktiv vrede?

  Jeg har ikke læst nok af hverken IM eller LB til at gøre mig til krydderidommer.

  Men ville jeg ikke hellere end gerne bytte plads med IM og få hans salgstal og hans læserskare - også selvom jeg fik tæsk, tæsk og flere tæsk af et enigt anmelderkorps?

  Jo da..!

  IM skulle bare vide hvordan det er IKKE engang at kunne skrive sig frem til så meget som et surt opstød fra bare en eller anmelder.

  Det er lisså tomt som en udblæst snorkel.

  Subjektiviteten i anmelderiet er vel en selvfølge? Jeg undrer mig over alle lejres sikre afgørelse af alle andres niveau. Og pudsigt nok, så må man gerne sige meget stærke negative ting om andres bøger. Man må selvfølgelig også sige stærkt positive ting om andres ting. Ja da.

  Men man må vel egentlig ikke synes at...man selv skriver fuldstændig vidunderligt?

  Er det måske det, der mangler? At man i svantelovens land gerne må nøjes med at anmelde sig selv? På betingelse af at man holder det for sig selv?

  Suk.

  SvarSlet