torsdag den 23. januar 2014

Jeg citerer noget fra Facebook uden at spørge om lov

Der har været noget Facebook-forargelse over, at Politiken og MetroExpress har citeret fra FB-opdateringer og kommentar-tråde uden at spørge om lov, og hvor er det først og fremmest bare vidunderligt komisk, som papirmedierne halser rundt på og efter de sociale medier for at finde stof.

Og selvfølgelig er du ikke privat, når du skriver noget, der ikke er en privat besked eller et privat BREV, for så kunne du jo bare skrive en privat besked eller et privat BREV i stedet for, jeg poster jo heller ikke mine Hvedekorn-svarbreve på blog eller FB eller Twitter, selvom de er ofte er temmelig læseværdige og helst alment opbyggelige.

Jeg vil gerne her aftrykke en skøn opdatering med tilhørende lige så skøn kommentar-tråd, der handler om at huske:

okay ! det her sker for mig ret tit: Lige nu her kunne jeg ikke finde mit NEM ID nøglekort, eller jeg brugte et kvarter på at finde det, men der var kun en nøgle tilbage, så jeg skulle finde det nye nøglekort. Hvilket slog mig helt ud, for jeg vidste virkelig ikke, hvor det var, og skulle virkelig bruge det meget. Min voksende panik, men min første indskydelse var at åbne en ny fane og se højdepunkter for WBA-Everton, som jeg vidste jeg ikke havde set, for at slappe lidt af. Da den lille video var nået næsten til sine 2 minutter, og en fra Uruguay med sejt hår scorede til 1-1 med et vildt energisk løbende hovedstød op i nettaget, havde jeg glemt min lille panik et par sekunder.. Rejser mig uden at vide hvor jeg skal lede, da hjernen og bevidstheden hvisker: "kig i skrivebordsskuffen".. Hvor nøglekortet så var.

sker det også for nogen? at hukommelsen virker sådan, at hvis man glemmer et øjeblik, så husker man dobbelt så godt?? for jeg synes det er en helt vild følelse at mærke den virke automatisk og ude af kontrol, men så meget bedre..
Like · ·

Ingen kommentarer:

Send en kommentar