tirsdag den 19. november 2013

STEM PÅ YAHYA HASSAN I DAG!

Det kan vi desværre ikke, det kan vi først, når der skal stemmes til alle de pseudo-demokratiske litteraturpriser, og så skal vi også huske at gøre det, fordi hans bog fortjener det. Men hold kæft, vi bliver vrede over, at han skal overfaldes, som han blev i går på Hovedbanegården (af en tidligere terrorsigtet, der kaldte YH 'vantro, BT-link'), fordi han siger sin mening og skriver sine digte. Hans rektor Pablo Llambías siger det godt i en FB-opdatering;

Yahya er blevet et symbol i forsvaret af immaterielle værdier i alle lejre. Yahya er først og fremmest menneske og digter. Han har en helt almindelig krop og en sjæl, som der skal passes på i denne symbolstorm. Jeg håber, han får den beskyttelse, som gårsdagens overfald viser, han har brug for.

2 kommentarer:

  1. - Du lyder som Pia Kjærsgaard, som har fået så meget kritik for at sige det samme om parallelsamfund i Danmark. Har vi kulturradikale vendt det døve øre til sandheden, ville Jes Stein vide.

    - Jeg kan kun sige ja, lød svaret fra Yahya Hassan, hvilket fik Politikens redaktør til at opfordre salen til at give ham et stort bifald.- Du lyder som Pia Kjærsgaard, som har fået så meget kritik for at sige det samme om parallelsamfund i Danmark. Har vi kulturradikale vendt det døve øre til sandheden, ville Jes Stein vide.

    Se også: Fængslet for digter-vold: Ændrede navn efter terrordom

    - Jeg kan kun sige ja, lød svaret fra Yahya Hassan, hvilket fik Politikens redaktør til at opfordre salen til at give ham et stort bifald.

    SvarSlet
  2. Stem på Yaha og Pia K. ?

    SvarSlet