tirsdag den 26. november 2013

Prime Time poetiseret

I 2000 læste jeg digte op i kunstskolen gård i emiratet Sharjah sammen med bl.a. Per Aage Brandt og en indspærret prinsesse (sheikens datter), live-transmiteret på tv i prime time - det ville ALDRIG kunne ske i DK, tænkte vi selvfølgelig.

For en halv time side så jeg Yahya Hassan læse digte op på H.C. Andersen Skolen, live-transmiteret på TV2 News i prime time, det skulle prinsessen have set, og måske var det lige præcis, hvad hun gjorde.

(Flyveforbud på grund af digtoplæsning
 Der er foretaget store sikkerhedsforanstaltninger i forbindelse på den kontroversielle digter, Yahya Hassans oplæsning på HC Andersen Skolen i Odense-bydelen Vollsmose tirsdag aften. Blandt andet har Fyns Politi indført flyveforbud over store dele af byen.
- Vi har en af vores helikoptere i luften, og den er nødt til at kunne bevæge sig frit, hvis der skulle blive brug for den. Derfor har vi indført flyveforbud i en radius på seks kilometer fra skolen. Forbuddet er gældende fra kl. 10 i morges til kl. 02 i nat, fortæller Fyns Politis pressekoordinator Erik Halkjær til tv2.dks mand på stedet.)

1 kommentar:

  1. Gyldendal udskrev konkurrence om at gætte YH-oplag inde på Twitter; jeg gættede på 62.000, fordi det sidste jeg havde hørt var 57.000, en anden gættede listigt 62.500 og vandt (en bog), fordi det rigtige svar var

    75.000

    og det er ikke december endnu ...

    SvarSlet