lørdag den 11. maj 2013

Grovfoderdag på Lyngsø Søndergaard/ Late Night Ølgod samles på Torvet

- engang indspillede de plade og redigerede encyklopædi sammen ... nu lægger de navn til en gård ved Nibe, bestyret af et kulturradikalt spøgelse!

(fra Landbrug Nord)
  
ARRANGEMENT
Tirsdag den 14. maj inviterer Agri Nord til grovfoderdag ved Margit og Poul Henningsen, Lyngsø Søndergaard ved Nibe. Margit og Poul Henningsen har været en af fire bedrifter, om har været med i projektet Grovfoderskolen, hvor der er sat fokus på grovfoderproduktionen. Grovfoderdagen vil blandt andet sætte fokus på grovfoderproduktionen 2012, fremstillingspriser, maskinøkonomi og KPO, som værktøj til benchmarking. Margit og Poul Henningsen har 300 køer, fire robotter, staldforsuring, skruepresser til fiber og meget mere. Arrangementet finder sted fra klokken 11.00 til 14.00.

Imens er Lyngsøs erotiske-elektroniske oplæsningsturné nået til Ølgod:

(fra Veskysten)

I knap 15 år har Ølgod Håndværker-& Handelstandsforen og PLUS-butikker stået bag Late Night. Tre gang om året, og folk strømemde i går til Torvet for at nyde det gode vejr, da årets første Late Nigth med underholdning og lang åbningstid blev afviklet. Byudviklingschef Erik Buhl Nielsen fortæller, at de hvert år spørger sig selv. Skal vi fortsætte? - Vi holder fast i det. Det er også med til at profilere byen, siger Erik Buhl Nielsen. I aftes var der satset på lokal underholdning.Blandt andet gav både folkedansere og gymnaster fra ØGU opvisning, ligesom amatørteatret Drabanterne underholdt i byens gader. Det mere eksotiske indslag stod multietnisk forening for, da medlemmerne svingede hofterne i salsadans. Det musikalske indslag blev leveret af Sjørvad, Møller og Lyngsø.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar