onsdag den 15. maj 2013

Find 1 fejl (ud over mig)

Statens Kunstfonds Litteraturudvalg har nu behandlet din ansøgning indsendt til forårsuddelingen, og har besluttet at give afslag.
Udvalget har vurderet, at ansøgningen er interessant og vidner om kvalitet. Desværre må udvalget med de midler, der er til rådighed foretage en prioritering, der indebærer, at kun de ansøgninger, der efter det siddende udvalgs vurdering har den højeste kunstneriske kvalitet, kan blive imødekommet.
I vurderingen af den kunstneriske kvalitet lægger det siddende udvalg særligt vægt på følgende kriterier: Et grundlæggende godt, originalt og rigt sprog, tydelig bevidsthed om egne frembringelser, SUBSTRAL samt et personligt udtryk.

4 kommentarer:

 1. Fejllæsning som retlæsning af SUBSTANS -

  SvarSlet
 2. Som påpeget af flere med-klynkere på FB, så lyder det grangiveligt som om, det er ansøgnningen og ikke den kunstneriske produktion, der bliver bedømt, men eftersom min ansøgning, i mine øjne, befinder sig på et langt højere niveau end min kunstneriske produktion, bliver afslaget kun endnu smertefuldere - her min patetisk afslutning:

  De senere år har jeg – ud over avisen, der skal ud hver uge – brugt de fleste af mine kreative skrivekræfter på min blog Blogdahl (www.bukdahl.blogspot.dk), og det har været og er spændende at udforske, hvad denne form kan (og ikke kan) i dens speedede og brogede øjeblikkelighed, men, men, men jeg savner at skrive VÆRKER, gennem mange dage og nætter og i al hemmelighed producere et langt stykke sammenhængende eller i det mindste indrammet skrift, og vil frygtelig gerne kunne finde et stykke tid til sådan et stykke skrift: jeg vil undersøge, om der faktisk er et fartøj og ikke kun et forlis i Brianfærgen læk, jeg vil som en leg skrive børnebøger, og jeg vil se, hvad jeg nu femogtyve år senere kan stille op med romanformen, i et beslutsomt, omhyggeligt sammenstød mellem fabuleren og dokumentarisme, og jeg vil skrive nogle vildt følsomme kærlighedsdigte, vil jeg alt sammen.

  Jeg vil gerne skrive en bog. kh

  SvarSlet
 3. åhåh lars. jeg vil ikke nødvendigvis fluekneppe (jo). men en blog kan altså sagtens være et VÆRK. ligesom at et værk sagtens kan ligne en BLOG og dermed måske være en blog. men bare en ikke internet-blog. som betyder at web måske må stå for spindelvævs-log. men stadig.

  SvarSlet